رئیس محیط زیست اردل خبر داد:
کشف 50 قطعه سهره طلایی از متخلف زندهگیر پرنده دردشتک
رئیس محیط زیست شهرستان اردل از کشف 50 قطعه سهره طلایی توسط یک نفر متخلف زنده گیر پرنده در باغات اطراف شهر دشتک خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، افشین اسدی رئیس محیط زیست شهرستان اردل در گفت و گو با خبر نگار هفت چشمه اظهار اشت:مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان اردل صبح امروز در حین گشت و کنترل در باغات اطراف شهر دشتک یک نفر متخلف شکار سهره طلایی را دستگیر کردند.
اسدی با اشاره به کشف 50 قطعه سهره طلایی و سایر ادوات زندهگیری پرندگان از ناحیه این متخلف،خاطرنشان کرد: این متخلف با دامگذاری اقدام به زندهگیری پرنده سهره طلایی در منطقه باغات اطراف شهر دشتک کرده بود که پس از دستگیری و تشکیل پرونده تحویل مقامات قضایی داده شد.
رئیس محیط زیست شهرستان اردل گفت:سهره طلایی از جمله پرندگان زیبا و آوازه خوان است که زنده گیری آن موجب کاهش جمعیت این گونه و خروج آن از چرخه طبیعت میگردد . بنابراین هرگونه صید و زنده گیری گونه بدون اخذ پروانه و مجوز از این اداره ممنوع و غیر قانونی است.
,
,
,
,
شهر دشتک با 5500 نفر جمعیت یکی از شهرهای شهرستان اردل و در 35 کیلومتری این شهرستان قرار دارد.
,
انتهای پیام/ف
]
ارسال دیدگاه