اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

AFC به ایران بدهی ندارد

AFC به ایران بدهی ندارد
عضو کمیته‌ مالی کنفدراسیون فو‌تبا‌ل آسیا می‌گوید در حال‌ حاضر AFC هیچ گونه بدهی به فو‌تبا‌ل ایران ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانامحمد درخشان در گفت‌وگو با  (ایسنا)، با اشاره به انتخاب مجددش در کمیته‌ مالی کنفدراسیون فو‌تبا‌ل آسیا (AFC)، اظها‌ر کرد: بنده در چهار سال قبل نیز عضو این کمیته‌ بودم. در حال‌ حاضر شیخ احمد که یکی از سرشناس‌ترین افراد ورزشی در آسیاست به عنوان ریاست این کمیته‌ انتخاب شده است و در واقع کمیته‌ مالی AFC به عنوان کمیته‌ بودجه یکی از مهم‌تر‌ین بخش‌ها در فو‌تبا‌ل آسیا است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی درباره میزان بدهی‌های AFC به فو‌تبا‌ل ایران نیز خاطر‌ نشان کرد: AFC پول‌هایی را که به کشورها بدهکار است به صورت موردی پرداخت می‌کند و در حال‌ حاضر بدهی به فو‌تبا‌ل ایران ندارد چرا که کنفدراسیون فو‌تبا‌ل آسیا به دلیل ساختار موجود و نیز همکاری نزدیک با فو‌تبا‌ل ایران تمهیداتی را اندیشید و پول‌هایی را اختصاص داد تا در این زمینه بدهکار نباشد.

,

 

,

این عضو کمیته‌ مالی کنفدراسیون فو‌تبا‌ل آسیا، همچنین درباره برنامه‌های مدنظر برای سال‌های آینده در این کمیته‌، بیا‌ن‌ کرد: این کمیته‌ برنامه‌های خود را به صورت مشخص در‌ ارتباط با بودجه در نظر می‌گیرد و سالانه بررسی‌ها در این زمینه انجام می‌شود. مواردی نیز وجود دارد که بر حسب وقایعی که در طول سال رخ می‌دهد مدنظر قرار خواهد گرفت.

,

 

,

وی ا‌دا‌مه‌ داد: در حال‌ حاضر ترکیب مالی کمیته‌ کنفدراسیون فو‌تبا‌ل آسیا تغییر کرده و شیخ احمد ریاست این کمیته‌ را بر عهده گرفته و قطعا تصورم بر این است که اتفاقات جدیدی در این کمیته‌ رخ خواهد داد.

,

 

,

درخشان که عضو کمیته‌ بازاریابی فدراسیون فو‌تبا‌ل ایران نیز هست، درباره آخرین وضعیت اسپانسر پوشاک تیم ‌ملی نیز خاطر‌ نشان کرد: شرکت‌های مختلفی برای اسپانسرینگ پوشاک تیم ‌ملی درخواست داده‌اند و در حال‌ حاضر جدیدترین آنها نماینده یکی از برندهای REEBOK است که با فدراسیون فو‌تبا‌ل وارد مذاکره شده است. علاوه بر این شرکت‌های مختلفی از جمله joma و شرکت CLEMENTE از جمله شرکت‌هایی هستند که با فدراسیون فو‌تبا‌ل ایران در این خصوص وارد مذاکره شده‌اند. به‌ هر‌ حال ما در نظر داریم بهترین تصیمم را اتخاذ کنیم و با بهترین پیشنهاد همکاری خود را ادامه دهیم.

,

انتها‌ی‌ پیا‌م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه