رئیس پزشکی قانونی لرستان:
هشت نفر در سه ماهه اول سال غرق شده اند
سرپرست اداره پزشکی قانونی استان گفت: در سه ماهه نخست امسال هشت نفر در رودخانه و سد ها جان خود را از دست داده اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل یه نفر افزایش یافته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیرافلاک، دکتر حمید رضا نظیفی سرپرست اداره کل پزشکی قانونی لرستان گفت: در سال 93، تعداد کل افرادی که غرق شده است 26 نفر است که 21 نفر از آن ها مرد و پنج نفر از آن ها زن بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,وی گفت: در سه ماهه نخست امسال هشت نفر در رودخانه و سد ها جان خود را از دست داده اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل یه نفر افزایش یافته است.
,سرپرست اداره پزشکی قانونی اظهار کرد: به تفکیک در فروردین ماه سال جاری سه نفر، اردیبهشت چهار نفر و در خرداد یک نفر بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست داده که همگی مرد بوده اند.
,نظیفی افزود: تعداد غرق شدگی های سال 92، 21 نفر بوده اما متاسفانه در سال 93 با افزایش 23.8 دهم درصدی روبه رو بوده ایم.
,وی در ادامه توصیه هایی برای پیشگیری از غرقشدگی در رودخانه ها ،کانال ها و آب های کم عمق استان مطرح کردند: 1- به هیچ وجه تنها و یادر محیط هایی که نجات غریق وجود ندارد، شنا نکنید.
,2- در آب های عمیق شیرجه نزنید و زیاد به عمق آب نروید.
,3- در آب و در موقع شنا از شوخی های خطرناک بپرهیزید.
,4- پس از مصرف داروهایی که موجب خواب آلودگی یا شل شدن عضلات می شوند، شنا نکنید.
,5- موقع شنا کردن سعی کنید آب زیاد نبلعید.
,6- در صورت احساس غرق شدگی استرس نداشته باشید و به آرامی خود را به آب کم عمق برسانید، تقلاء و استرس شدید نیاز به اکسیژن را بیشتر می کند.
,7- توانایی خود را در شناکردن بیش از حد در نظر نگیرید. یک سوم قربانی های غرق شدگی با فن شنا به طور کامل آشنا بوده اند.
,انتهای پیام/ف
]
ارسال دیدگاه