کشورهای مدافع حقوق بشر در سکوت مرگبار فرو رفته اند

کشورهای مدافع حقوق بشر در سکوت مرگبار فرو رفته اند
خفتان و سکوت مجامع بین المللی مدافع حقوق بشر در خصوص جنایت رژیم غاصب صهیونیستی باز هم نمایان شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از  خبرنگار نیزوا، چندی پیش رژیم صهیونیستی در پناه نزاع های بین کشورهای منطقه و اختلاف تصنعی مسلمانان که از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی و هم پیمانانشان به راه افتاده است، همانند گذشته دست به جنایتی دیگر زد و به فلسطینیان که برای دفاع از حق زندگی خود در مقابل زیاده خواهی های این رژیم دست به اعتراض زده بودند، تعرض نمود که در این میان کودکی 18 ماهه در آتش خشم جلادان ددمنش سوخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار نیزوا,

تا اینجای حادثه اگر چه باید تاسف خورد اما از این رژیم غاصب بیش از این انتظار نیست و این رویه چندیست که با شگردهای مختلف مانند شکستن دست نوجوانان و جوانان پرتاپ کننده سنگ، کشتن کودکان بی دفاع، تخریب منازل و مزارع و آواره کردن فلسطینیان از سرزمین پدری شان ادامه دارد که آخرین آن به آتش زدن خانه و کاشانه و سوزاندن اهالی آن و به خصوص کودک 18 ماهه است.

,

 اما جای تعجب اینجاست که کشورهای مدافع حقوق بشر که حتی برای حفظ جان حیوانات فریادها می زنند در سکوت مرگبار خود به این رژیم خون آشام چراغ سبز نشان می دهند و حتی در رسانه های آنها خبری از اعتراض به این موضوع دیده نمی شود.

,

حقوق بشری که دستاویز قدرت های زورگو شده تا هر از چندگاهی برای فشار بر کشورهای استقلال طلب از آن به عنوان حربه ای استفاده نمایند و این است معنای حقوق بشر غربی.

,

محمد رضا حدادیان

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه