مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان اهر:

افتتاح طرح هادی در ۵ روستای طی هفته آینده در شهرستان اهر

افتتاح طرح هادی در ۵ روستای طی هفته آینده در شهرستان اهر
عادل فیضی، مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان اهر از افتتاح طرح هادی در 5 روستای طی هفته آینده در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهروصال، عادل فیضی در بازدید از پروژه های طرح هادی با اشاره به اینکه تخصیص اعتبارات بیشتر برای اجرای طرح هادی باعث پیشرفت روستاهای شهرستان اهر خواهد شد، اظهار داشت: برای اجرای ۵ طرح هادی روستاهای نقدوز، ریحان، نقاره کوب، آلمان قدیم و کردلر بیش از ۹۸۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال,

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان اهر با بیان اینکه برای اجرای طرح هادی در ۵ روستای شهرستان اهر ۱۷ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته بود، افزود: این پروژه ها با ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و طی هفته آینده افتتاح و مورد بهره برداری قرار می گیرد.

,

فیضی همچنین از اجرای طرح هادی در ۱۰ روستای شهرستان های اهر و هوراند نیز خبر داد و گفت: در صورت افزایش اعتبارات عمرانی شهرستان شاهد توسعه، عمران و آبادانی در ۱۰ روستای اهر و هوراند خواهیم بود.

,


وی با اشاره به اینکه بنیاد مسکن با عملکرد مطلوب و کارشناسانه باعث تغییر و تحول اساسی در محیط روستاها شده است، بیان داشت: این تحول استفاده از تمامی امکانات و ظرفیت های موجود از جمله هم افزایی ،همدلی و مشارکت اهالی روستا در روند اجرای طرح هادی می باشد.

,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه