سرپرست گروه جهادی میثم تمار استان خوزستان:

بهترین جهاد محرومیت زدایی است

بهترین جهاد محرومیت زدایی است
سرپرست گروه جهادی میثم تمار استان خوزستان گفت:با هدف رفع محرومیت زدایی و ترویج فرهنگ جهاد در جامعه به شهرستان بهمئی آمدیم و بهترین جهاد را محرومیت زدایی می دانم
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از سایت خبری آوای ماغر،سرپرست گروه جهادی میثم تمار استان خوزستان  صبح  امروز در گفت و گوی اختصاصی با آوای ماغر اظهار کرد:این گروه جهادی متشکل از اقشار مختلف بسیجیان و پاسداران سپاه ولی عصر(عج) استان خوزستان با هماهنگی و پشتیبانی ناحیه مقاومت بسیج بهمئی جهت محرومیت زدایی به شهرستان بهمئی سفر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ماغر،, آوای ماغر،, آوای ماغر, آوای ماغر,

 

,

میثم فردایی گفت: گروه جهادی میثم تمار در اردوی یک هفته ای در بخش های مختلف به خصوص فرهنگی،بهداشتی،معیشتی و بسیج سازندگی به فعالیت در این روستاها مشغول بود.

,

 

,

فردایی  با تاکید بر اینکه بهترین جهاد محرومتیت زدایی است،تصریح کرد:در راستای محرومیت زدایی روستاهای پیشنهادی این شهرستان به ما ،محوطه مسجد روستای چشمه امیری بهمئی به طول 150 متر دیوار کشی انجام شد .

,

 

,

وی افزود:ساخت آشپزخانه برای خانواده هایی که همچنان از خانه های کاه گلی قدیمی به عنوان آشپزخانه استفاده می کردند  2 پروژه محرومیت زدایی دیگر ما در بخش عمرانی برای مردم این روستا بود.

,

 

,

این جهادگر پاسدار ویزیت رایگان مردم روستا،تسطیح جاده های ورودی و داخل روستا،توزیع بسته های معیشتی و اقدامات فرهنگی و ورزشی را از فعالیت های دیگر تیم جهادی خود در این مدت عنوان کرد و گفت:در صورت پیشنهاد کار جهادی در سال های دیگر هم حاضر در روستاهای محروم شهرستان بهمئی به مردم خدمت کنیم.

,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه