بریدن ناف انقلاب فقط برای شهری ها
حضرت امام خمینی (ره) فرمودند:من وقتی که در انقلاب میدیدم که یک پیرمردی از آن گودنشینها از آن منزل محقر خرابه بیرون میآمد و میگفت که ما با بچههایمان صبح که میشود میرویم برای تظاهرات، [مباهات میکردم].(بیانات امام خمینی(ره) در سخنرانی در حسینیه جماران)[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اترک، اگر امروز برخی گمان می کنند که این فقط شهری ها بودند که انقلاب کردند و روستاییان در کوچه های روستایشان می گشتند باید بروند و سخنان آن امام راحل را دوباره و چند باره بخوانند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اترک,آن امام فرزانه در سخنرانی خودشان در حسینیه جماران در سال 60 در خصوص روستا نشینان می فرمایند:«من وقتی که در انقلاب می دیدم که یک پیرمردی از آن گودنشینها از آن منزل محقر خرابه بیرون می آمد و می گفت که ما بابچه هایمان صبح که می شود می رویم برای تظاهرات ، [مباهات می کردم ]. یک موی شمابر همه آن کاخ نشینها و آنهایی که در این انقلاب هیچ فعالیتی نداشتند، بلکه کارشکنی هم تا آن اندازه که می توانستند می کردند و الان هم هر مقدار که بتوانند می کنند، یک موی شما بر همه آنها ترجیح دارد؛ بلکه مقایسه یک موی شما با آنها نباید صحیح باشد.
,
ارسال دیدگاه