استاندار اردبیل:
پسا تحریم دوران طلایی ایجاد کسب و کار از راه تکنولوژی است
استاندار اردبیل گفت: ایجاد شغل و کسب و کار از راه رشته و محصولات فنی و تکنولوژی در استان مورد غفلت واقع شده است که دوران ژسا تحرین فرصت طلایی برای جبران این عقب ماندگی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مجید خدابخش با اشاره به نتایج مثبت سفر وزیر ارتباطات و فن آوری به استان اردبیل به خبرنگار پایگاه خبری آذرسلام،گفت: روزی کمتر از 6 هزار خط تلفن در این استان دایر بود اما با گذشت 36 سال از عمر نظام اکنون شاهد نسل جدید تلفن های همراه و 4j هستیم که سرعت اینترنت در آن به 120 برابر ارتقا یافته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری آذرسلام, 4j,خدابخش افزود: در دوسال گذشته وزارت ارتباطات به موفقیت های 4 برابری در حوزه فیبر نوری، انتقال اطلاعات، افزایش پهن باند دست یافته و این در حالی است که منابع مالی دولت محدود و شرایط تحریم حاکم بوده است.
,مقام عالی اجرایی استان با اشاره به اینکه تغییرات وتحولات چشمگیری در این حوزه بوجود آمده است از روابط عمومی ها خواست در معرفی این خدمات به مردم تلاش کنند.
,استاندار اردبیل با اشاره به جمعیت یک میلیون و دویست هزار نفری استان گفت: نزدیک یک و نیم میلیون مشترکین تلفن های همراه (دایمی و اول) و بیش از 500 هزار سیم کارت ایرانسل دراستان فعال است.
,مجید خدابخش افزود:آنچه در این حوزه مورد مغفول واقع شده است ایجاد کسب و کار و اشتغال زایی در حوزه رشته های فنی، علمی و هایتک است و دوران بعد از تحریم فرصت طلائی برای این کار است.
,وزیر ارتباطات و فناوری ، روز چهارشنبه و پنجشنبه میهمان اردبیلی ها بود.
,پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه