معاون اسبق سیاسی امنیتی استانداری همدان:
برخی همواره فقط با نام انقلاب و امام (ره) بودند/انقلاب ما مدیون پابرهنه هاست
معاون اسبق سیاسی امنیتی استانداری همدان گفت: در جمهوری اسلامی ایران متاسفانه برخی از افراد همواره تنها و تنها با نام انقلاب و امام (ره) بودند و برخی دیگر نیز بار انقلاب را به دوش کشیدند و مردم بصیر ایران اسلامی قطعا نمره قبولی را به افرادی خواهند داد که بار انقلاب را به دوش کشیدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند، علی اکبر فامیل کریمی در واکنش به سخنان هاشمی رفسنجانی که طی مصاحبه ای با توهین به قشر روستاییان گفته " آنهایی که دیروز درکوچه ی روستایشان می گشتند امروز انقلابی شده اند"، اظهار داشت: سخنان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنای حرکت همه ما در مسیر انقلاب است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,وی گفت: حضرت امام خمینی (ره) همیشه قشر محروم، مستضعف و روستانشینان ایران را از نقش آفرینان اصلی انقلاب اسلامی و صاحبان حقیقی انقلاب و ولی نعمتان راستین جمهوری اسلامی می دانستند.
,فامیل کریمی با انتقاد از اظهارات اخیر هاشمی رفسنجانی در توهین به قشر ضعیف و روستائیان عزیز کشور، اظهار کرد: باید همه بدانیم که رهبر معظم انقلاب بارها فرموده اند: "این انقلاب و نظام مدیون پابرهنه هاست."
,وی افزود: همین قشر مستضعف از کوچه پس کوچه های روستاها و شهرهای کشور به ندای امام (ره) لبیک گفتند و باعث پیروزی انقلاب به رهبری امام راحل شدند.
,معاون اسبق سیاسی امنیتی استانداری همدان گفت: بسیاری از شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس هم از همین کوچه پس کوچه های روستاها بپا خواستند و باعث تثبیت انقلاب اسلامی و امنیت کنونی کشور شدند.
,وی اظهار کرد: در جمهوری اسلامی ایران متاسفانه برخی از افراد همواره تنها و تنها با نام انقلاب و امام (ره) بودند و برخی دیگر نیز بار انقلاب را به دوش کشیدند و مردم بصیر ایران اسلامی مردم قطعا نمره قبولی را به افرادی خواهند داد که بار انقلاب را به دوش کشیدند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه