اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

۳۰۰ اصله درخت گز در خمین طعمه حریق شد

نیستان‌های خمین در آتش

نیستان‌های خمین در آتش
مسئول آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خمین گفت: بیش از یک هکتار از قلمزارهای روستای نیشهر خمین، عصر روز جمعه بر اثر آتش آسوزی از بین رفت و ۳۰۰ اصله درخت گز در این منطقه طعمه حریق شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مهدی کمانی در گفتگو با مهر اظهار داشت: عصر جمعه، بعد از تلاش سه ساعت و نیمه، اکیپ آتش نشانی خمین توانست آتش سوزی در قلمزارهای نیشهر این شهرستان را مهار کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی افزود: آتش سوزی ساعت یک و نیم روز جمعه در قلمزار های نیشهر بر اثر سهل انگاری افرادی که برای گذارندن روز تعطیل در این منطقه حضور داشتند رخ داد و تا ساعت پنج عصر با تلاش نفس گیر مهار و از پیشرفت آن جلوگیری شد.

مسئول آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خمین افزود: در این آتش سوزی یک هکتار از زمین های قلمزار دچار حریق شد و ۳۰۰ اصله درخت گز در آتش سوخت.

کمانی گفت: در شرایط بسیار سختی توانستیم آتش را مهار کنیم، دو اکیپ از ماموران آتش نشانی به منطقه اعزام شدند و ۱۵ هزار لیتر آب برای خاموش کردن این حریق استفاده شد.

مسئول آتش نشانی خمین اظهار داشت: با توجه به وسعت شهرستان خمین و وقوع آتش سوزی های بسیار در مراتع و جنگل های این شهرستان، محدودیت های امکاناتی و کمبود نیرو سبب شده ماموران آتش نشانی در این آتش سوزی ها گاهی اوقات حتی متحمل آسیب های جسمی شوند و از مسئولین خواستاریم رویکرد ویژه ای برای تامین وسایل مورد نیاز آتش نشانی و اطفای حریق خمین داشته باشند.

روستای نیشهر خمین از توابع دهستان رستاق بخش مرکزی شهرستان خمین است که در ۱۲کیلومتری خمین واقع شده و قلمزارهای نیشهر یکی از زیباترین مناطق این روستا و از مهمترین تفریح گاه های شهرستان خمین به شمار می رود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه