نماینده مردم مشهد و کلات:
مسئولان دیپلمات با اطمینان وارد مذاکره با دشمن نشوند
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کارشکنی های آمریکا گفت: مسئولان دیپلمات باید به این موضوع توجه داشته باشند که با اطمینان وارد مذاکره با دشمن نشوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا حجت الاسلام نصرالله پژمانفر، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با مشهد پیام، در خصوص تحریم های جدید علیه ایران و طولانی کردن لیست تحریم ها، اظهار داشت: این اقدام آمریکا نشان داد که آن ها کشوری منطقی نیستند و در طول حیاتشان، یک حیات زور گویانه و مبنی بر تهدید داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, مشهد پیام, مشهد پیام,,
پژمانفر افزود: آمریکائیها همواره بدون رعایت حقوق کشورهای طرف مقابل ظلم نسبت به این کشورها را ادامه می دادند.
,,
پژمانفر با بیان اینکه ما نسبت به کشورهای غربی بی اعتماد هستیم، تصریح کرد: ما نمی توانیم به آمریکا و کشورهای غربی اعتماد کنیم با این حال این مذاکرات یک فرصتی بود تا کشورهای غربی خودشان را نشان دهند.
,,
آمریکا قابل اعتماد نیست/ نباید وقتمان را صرف وعده های پوچ آمریکائیان کنیم
, آمریکا قابل اعتماد نیست/ نباید وقتمان را صرف وعده های پوچ آمریکائیان کنیم, آمریکا قابل اعتماد نیست/ نباید وقتمان را صرف وعده های پوچ آمریکائیان کنیم,,
وی ادامه داد: ما امروز به اثبات مجدد رسیدیم که آمریکائیها قابل اعتماد نیستند و ما نباید وقتمان را صرف و عده های تو خالی آنان کنیم، چرا که این وعده های پوچ تنها موجب از دست رفتن فرصت ها است.
,,
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به این مطلب که آمریکا هر روز به دنبال بهانه است، خاطر نشان کرد: حمایت ایران از سوریه و لبنان نیز بهانه ای است که دست کشوری بهانه گیر همچون آمریکا افتاده است.
,,
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: ما با ادله کافی به اثبات رساندیم که در موضع هسته ای هیچ گونه فعالیت غیر صلح آمیز نداریم، اما آمریکا هر روز بهانه ای تازه می آورد.
,,
وی ادامه داد: بحث موشک های ایران، حقوق بشر، دفاع از سوریه و حزب الله نمونه ای از بهانه های آمریکایی است که باعث شد آن ها بر خلاف تفاهم نامه ژنو عمل کنند.
,,
مسئولان دیپلمات با اطمینان وارد مذاکره با دشمن نشوند
, مسئولان دیپلمات با اطمینان وارد مذاکره با دشمن نشوند, مسئولان دیپلمات با اطمینان وارد مذاکره با دشمن نشوند,,
پژمانفر در خصوص عملکرد دیپلمات های کشورمان در مقابل کارشکنی آمریکا، اظهار داشت: مسئولان دیپلمات باید به این موضوع توجه داشته باشند که با اطمینان وارد مذاکره با دشمن نشوند. دشمن دشمن است و به دشمنی ها و عهد شکنی هایش ادامه می دهد.
,,
در صورت عهد شکنی آمریکا ما نیز به تفاهم نامه عمل نخواهیم کرد
, در صورت عهد شکنی آمریکا ما نیز به تفاهم نامه عمل نخواهیم کرد, در صورت عهد شکنی آمریکا ما نیز به تفاهم نامه عمل نخواهیم کرد,,
وی با اشاره به افزایش لیست تحریم ها علیه ایران، گفت: در صورتی که طرف مقابل عهد شکنی کند ما نیز به تفاهم نامه پایبند نخواهیم بود.
,,
آمریکا باید از ایران عذر خواهی کند
, آمریکا باید از ایران عذر خواهی کند, آمریکا باید از ایران عذر خواهی کند,,
پژمانفر تأکید کرد: آمریکا باید از ایران عذر خواهی کند و این رویه را درست کند و تنها در این صورت ما به تفاهم نامه پایبند خواهیم بود.
,,
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خصوص مذاکرات وین و خروج ایران از مذاکرات، بیان کرد: احساس ما این است که غربی ها مسیر را با چالش هایی مواجه کردند و اگر آنها بخواهند سرما کلاه بگذارند ما در برابر این مسائل واکنش نشان خواهیم داد و تا زمانی که این حس و نگرانی وجود داشته باشد نمی شود به ادامه مذاکرات فکر کرد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه