خبرنگار سدی مقاوم در برابر جنگ های رسانه ای علیه ایران باشد
نماینده مردم آشتیان، تفرش و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: خبرنگاران پل ارتباطی و عامل رسیدن پیام مردم به مسئولین هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، عباس صلاحی، نماینده مردم آشتیان، تفرش و فراهان در گفتگو با خبرنگار سفیر آشتیان ضمن تبریک روز خبرنگار گفت: خبرنگاران، رسالت خطیری بر دوش دارند زیرا با برقراری ارتباط دائم با تمامی اقشار جامعه و زیر نظر داشتن فعالیت های مختلف در انعکاس دقیق اخبار مسئول هستند.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، عباس صلاحی، , به گزارش , شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نماینده مردم آشتیان، تفرش و فراهان در گفتگو با خبرنگار , سفیر آشتیان, سفیر آشتیان, سفیر آشتیان, , ضمن تبریک روز خبرنگار گفت: خبرنگاران، رسالت خطیری بر دوش دارند زیرا با برقراری ارتباط دائم با تمامی اقشار جامعه و زیر نظر داشتن فعالیت های مختلف در انعکاس دقیق اخبار مسئول هستند. ,, ,
وی همچنین افزود: خبرنگاران آینه شفاف در انعکاس پیشرفت های نظام هستند و رسالت خطیری را در بصیرت افزایی و روشنگری مردم و انعکاس دقیق اخبار بر عهده دارند.
,,
نماینده مردم آشتیان، تفرش و فراهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خبرنگاران موظفند الگوها و اسوه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی جامعه را به مردم معرفی کنند تا همه افراد از آنها الگو بگیرند.
,
وی صادق و شجاع بودن را از ویژگیهای مهم خبرنگاران دانست و بر ضرورت انتقاد سازنده و منصفانه از طرف آنها تاکید کرد.
,
, ,
دکتر صلاحی تصریح کرد: امروز دشمنان با تمامی قوا به جنگ تبلیغاتی علیه کشور روی آورده اند که به همین دلیل وظیفه خبرنگاران برای مقابله با هجمه های آنان سنگین تر می شود.
,
,
وی اضافه کرد: رسانه های متنوع برون مرزی همواره با انتشار اخبار دروغ در مورد نظام جمهوری اسلامی و مردم شریف ایران سعی در ایجاد ایران هراسی در جامعه بین الملل داشته اند و این مورد وظیفه خبرنگاران ما را سنگین تر کرده که باید با آن به مقابله بایستند.
,,
انتهای پیام/ف
]
ارسال دیدگاه