واکنش عضو شورای روستای دهکنه به سخنان هاشمی/

روستاییان همیشه یار و یاور امام راحل(ره) بودند

روستاییان همیشه یار و یاور امام راحل(ره) بودند
عضو شورای روستای دهکنه گفت: روستاییان همیشه یارو یاور امام راحل(ره) بوده و برای سرافرازی ایران اسلامی از هیچ تلاشی دریغ نکرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ایاز ظفری عضور شورای روستای دهکنه در گفت و گو با خبر نگار هفت چشمه در خصوص اهانت اخیر رفسنجانی به روستاییان اظهار داشت:در ایران اسلامی مردم شهر و روستا هر دو برادر و برابرند و اگر امروز ملت سر افراز ایران اسلامی در دنیا حرفی برای گفتن دارد به خاطر جانفشانی ها مردم شهر و روستا است .

ظفری افزود: اخیرا هاشمی رفسنجانی در مصاحبه با یک نشریه حرف های عجیبی زده است، وی که در ماه های اخیر خیلی ها را از تیغ انتقاد و تمسخر یک طرفه خود گذرانده این بار روستائیان را با لحنی تحقیرآمیز خطاب قرار داد.

وی گفت:او در پاسخ به اینکه آیا شما این‌ها را انقلابی می‌دانید؟ نیز می گوید: فرق می‌کنند. بعضی‌هایشان انقلابی بودند و وقتی‌که سختگیری‌های حکومت زیاد شد، دیگر ادامه ندادند. بعضی‌ها هم اصلاً آن موقع‌ها نبودند و در کوچه‌های روستاهایشان می‌گشتند، ولی الآن آمده‌اند و انقلابی شده‌اندکه این سخنان باعث نگرانی و نارضایتی  روستاییان شده و به جای اینکه ممنون مردم زحمت کش و خداجوی روستا باشند این چنین آنها را تحقیر میکند که این سخنان از زبان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به دور است و می بایست هرچه زودتر از روستاییان عذر خواهی کند.

عضو شورای روستای دهکنه گفت:مردم روستا طی 36 سال از  مسئولان جلوتر بوده‌اند و ثابت کرده‌اند که اشتباه نمی‌کنند و به امام راحل و راه ایشان، ولایت فقیه و خط رهبری پایبند بوده و هستند تعجب ما از این است که آقای رفسنجانی شما چرا خود و امثال خود را از روستایی ها شریف و زحمتکش برتر می دانید؟

ظفری گفت:روستازاده ها حالا یک انتظار از رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دارند و منتظر هستند تا هاشمی رفسنجانی به واسطه این اهانت بزرگ از آنها عذرخواهی کند. حال باید منتظر ماند و دید که آیا در مکتب آقایانی که گذشته خود را فراموش کرده و در خانه های آنچنانی پایتخت روزگاری خوش می گذرانند، فرهنگ عذرخواهی وجود دارد یا خیر.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
,
, : ,
,
,
,
, . , .,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه