در تصادفی مرگبار، هشت عضو یک خانواده باغملکی جان باختند
در این حادثه، پرایدی که حامل هشت سرنشین شامل ۴ کودک و ۴ بزرگسال در مسیر دیلم به گناوه بود با یک دستگاه اتوبوس که در مسیر مخالف در حرکت بود برخورد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باغملک نیوز، در این حادثه، پرایدی که حامل هشت سرنشین شامل ۴ کودک و ۴ بزرگسال در مسیر دیلم به گناوه بود با یک دستگاه اتوبوس که در مسیر مخالف در حرکت بود برخورد کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, باغملک نیوز,,
این حادثه مرگبار ساعت ۱۴و ۳۰ دقیقه امروز(جمعه ۱۶ مرداد) در ۲۲ کیلومتری گناوه به سمت دیلم رخ داد.
,,
سرهنگ جابر پاپری رئیس پلیس راه استان بوشهر در این خصوص گفت: این تصادف به سبب انحراف به چپ خودرو پراید که حامل ۸ سرنشین بود، روی داد که ۷ سرنشین جان باختند و یک سرنشین زن که به ضربه مغزی دچار شده به بیمارستان گناوه منتقل شد.
,,
طبق اخبار واصله به پایگاه خبری تحلیلی باغملک نیوز هشتمین فرد مصدوم نیز در بیمارستان گناوه جان خود را از دست داد.
,,
گفتنی است که در سال های اخیر این چندمین بار است که چندین عضو یک خانواده باغملکی در یک حادثه رانندگی جان خود را از دست می دهند.
]
ارسال دیدگاه