مدیر کل بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس استان چهارمحال و بختیاری:
امنیت و اقتدار کشور مرهون رشادت های شهدا و ایثارگران است
امروز ما امنیت و اقتدار نظام و کشور را مدیون رشادتها و از جان گذشتگیهای شهدا و ایثارگران هستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا عباس عباسی در گفتگو با خبرنگار اساتید برتر گفت: 6 شهید گمامی که امروز استان چهارمحال و بختیاری بعد از پیگیری های مکرر و درخواستهای مردم و مسئولین شهرهای مختلف استان افتخار میزبانی آنها را پیدا کردیم در مناطق مختلف استان به خاک سپرده می شوند.
وی افزود: شهرستانهای بروجن، اردل و فارسان افتخار تشییع و خاکسپاری این لاله های گلگون کفن را پیدا می کنند.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس استان چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: شهدای گمنام شهرستان بروجن در شهر بلداجی، شهرستان اردل در شهر دشتک و شهرستان فارسان در شهر گوجان خاکسپاری می شوند.
وی اضافه کرد: همزمان با تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام برنامه های مختلفی با موضوع شهید و شهادت در این شهرها برگزار می شود.
عباسی تاکید کرد: امروز ما امنیت و اقتدار نظام و کشور را مدیون رشادتها و از جان گذشتگیهای شهدا و ایثارگران هستیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ف
]
ارسال دیدگاه