شهید خبرنگار محسن اخوان طباخ؛

خبرنگاری که تا آخرین قطره خون به دین محمد(ص) وفادار ماند

خبرنگاری که تا آخرین قطره خون به دین محمد(ص) وفادار ماند
شهید خبرنگار محسن اخوان طباخ در قسمتی از وصیت نامه اش نوشته: برروی مزارم بنویسید او تا آخرین قطره خون به دین حضرت محمد(ص)وفادار ماند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اصفهان بیدار، هفدهم مرداد ماه هر سال یادآور روز و ایام ماندگاری است که به سبب شهادت محمد صارمی خبرنگار خبرگزاری ایرنا در افغانستان به نام این شهید و خبرنگار عزیز ثبت شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان بیدار,

از همین رو و به همین مناسبت به اختصار به معرفی مختصر یکی از شهدای عزیز رسانه ای می می پرداریم.
شهید خبرنگار محسن اخوان طباخ متولد۱۳۳۸ و در اصفهان به دنیا آمد.در سن کودکی پدر و مادرش را بر اثر سرطان از دست داد پس از تحصیل درمقطع دبیرستان به خاطر علاقه اش به پرواز، قبل از انقلاب به استخدام ارتش درآمد و چند بار با هواپیمای یک موتوره پروازکرد.

,
,

برروی دیوار اتاقش با رنگ قرمز نوشته بود: خدایا اگر خودم نتوانستم پرواز کنم تحقق ببخش که روحم را پرواز دهی.
درآستانه پیروزی انقلاب ازارتش بیرون آمد، مدتی قلمزنی می کرد و نهایتا وارد روزنامه کیهان شد و به عنوان عکاس و خبرنگار مشغول به کار شد و در نهایت در حین تهیه خبر در منطقه شلمچه در تاریخ ۲/۳/۶۱ بر اثر اصابت ترکش خمپاره به سر به فیض عظمای شهادت نائل آمد.
در قسمتی از وصیت نامه اش نوشته: برروی مزارم بنویسید او تا آخرین قطره خون به دین حضرت محمد(ص)وفادار ماند.

,
,
,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه