اختلافات خانوادگی رنگ خون گرفت؛
قاتل بیرحم برادرش را با سنگ از پای درآورد
قاتل پس از مواجه با ادله و مستندات پلیس به بزه انتسابی اعتراف کرد و گفت: به علت اعتیاد شدید بردارم به مواد مخدر و آزار و اذیت و ضرب و شتم خواهر و مادرم زمانی که در اتاقخواب مشغول استراحت بود با سنگ به پیشانی وی کوبیدم و او را به قتل رساندم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پاکدشتی ها، «سرهنگ سلمان آدینه وند» گفت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک فقره قتل عمدی در منزل یکی از اهالی روستای جمالآباد، مأموران بلافاصله جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاکدشتی ها,وی اظهار کرد: مأموران پس از حضور در محل با جسد جوانی که بهشدت از ناحیه پیشانی زخمی شده بود مواجه شدند که در اثر اصابت ضربات تکه سنگی به قتل رسیده بود.
,فرمانده انتظامی شهرستان پاکدشت افزود: با توجه به حساسیت موضوع پرونده بهصورت ویژه در دستور کار مأموران قرار گرفت و در بازجویی اولیه مادر مقتول به قتل پسرش به دلیل اعتیاد شدید و ضرب و شتم اعتراف کرد.
,این مقام انتظامی تصریح کرد: در پی اقدامات تخصصی و باوجود شواهد و مدارک، مأموران دریافتند، این قتل توسط مادر مقتول انجامنشده بلکه قاتل اصلی برادر مقتول میباشد، که ساعاتی قبل از حادثه مقتول با برادرش درگیر شده است.
,وی اضافه کرد: قاتل پس از مواجه با ادله و مستندات پلیس به بزه انتسابی اعتراف کرد و گفت: به علت اعتیاد شدید بردارم به مواد مخدر و آزار و اذیت و ضرب و شتم خواهر و مادرم زمانی که در اتاقخواب مشغول استراحت بود با سنگ به پیشانی وی کوبیدم و او را به قتل رساندم.
,رییس پلیس پاکدشت در پایان با اشاره به اینکه متهم با قرار بازداشت موقت روانه زندان شد، به همه شهروندان توصیه کرد: ضمن نظارت بر عملکرد فرزندان و نصیحت آنان به خویشتنداری و کنترل خشم، سعی کنند مسائل و مشکلات خود را از مجاری قانونی دنبال و از ایجاد اختلاف و کینه در بین خانواده و جوانان خود نسبت به یکدیگر پرهیز کنند.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه