باجه مطبوعات؛

بسته خبری از مهم ترین اخبار روزنامه های امروز 18مردادماه مشهد

بسته خبری از مهم ترین اخبار روزنامه های امروز 18مردادماه مشهد
نامه اعتراض آمیز باشگاه پدیده به سازمان لیگ/درخواست همکاری برای احداث مترو در کربلا/ پشت پرده برداشت غیرقانونی نهاد کتابخانه های استان از حساب شهرداری
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، بسته خبری «صبح توس» از مهم ترین اخبار روزنامه های امروز ۱۸مردادماه مشهد را  در ادامه بخوانید:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,


نامه اعتراض آمیز باشگاه پدیده به سازمان لیگ
خراسان_پس از اعتراف رئیس کمیته داوران به آفساید بودن گل تیم فولاد خوزستان، مدیررسانه‌ای تیم فوتبال پدیده خراسان از ارسال نامه اعتراض آمیز این باشگاه نسبت به تصمیم اشتباه داور در زمینه گل تیم فولاد، به سازمان لیگ و کمیته داوران خبر داد.
“جواد طاری بخش” در گفت وگو با فارس، درباره قضاوت “سیدمهدی سیدعلی” داور دیدار تیم های پدیده خراسان و فولاد خوزستان در هفته دوم لیگ برتر گفت: قصد نداریم زحمت داور این بازی را زیر سؤال ببریم،اما گل تیم فولادخوزستان آفساید بود و ما متوجه نشدیم چرا تیم داوری ،آفسایدی به این واضحی را اعلام نکرد؟
وی تصریح کرد: در همین رابطه نامه اعتراض آمیز خود را به سازمان لیگ و کمیته داوران ارسال خواهیم کرد چرا که گل تیم فولاد به هیچ عنوان صحیح نبود و به دنبال احقاق حق تضییع شده خودمان هستیم چراکه با این گل آفساید، ۲ امتیاز ما پرید.
در خور ذکر است روز گذشته مسعود عنایت به آفساید بودن تک گل دقیقه۹۰ تیم فولاد خوزستان و اشتباه کمک داور اعتراف کرد.
موش آزمایشگاهی کمیته داوران شده ایم!
خراسان_مالک باشگاه سیاه جامگان اظهار کرد: با اشتباه داور در اهواز، شیرازه تیم ما از هم پاشید.
“محمدرضا عباسی” در گفت وگو با ایسنا درباره بازی تیمش مقابل استقلال اهواز و شکست یک برصفرمقابل این تیم، اظها ر کرد: دراین بازی با ۲ حریف مواجه بودیم: هوای اهواز و تیم حریف.
وی افزود: داور صحنه‌ای را به نفع استقلال، پنا لتی اعلام کرد که اصلا خطا نبود و به همین دلیل شیرازه تیم ما از هم پاشیده و با این قضاوت ،تیم ما قربانی شد و حس می‌کنیم که “موش آزمایشگاهی” کمیته داوران شده ایم.‌ای کاش داور با تجربه تری را برای بازی انتخاب می‌کرد ند. اگر آن صحنه پنا لتی بود، پس خطایی را که روی “محسن دلیر” انجام شد و داور ندید، چه باید بنامیم؟
وی ا ضافه کرد : به هر حال اتفاقی است که رخ داده و کاری از دست ما بر نمی‌آید.
امیدمان را از دست نداده ایم و در ۲۸ بازی دیگر می‌توانیم به میدان برویم. باید صبور باشیم و به این تیم فرصت دهیم.
۱۳ شهید گمنام خط شکن در خراسان رضوی تشییع می شوند
خراسان_نماینده کمیته جست و جوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در استان خراسان رضوی گفت: همزمان با سالروز شهادت امام جعفرصادق(ع)، پیکر مطهر ۱۳ شهید گمنام خط شکن در چند شهر خراسان رضوی تشییع و به خاک سپرده می شود.
محمد احراری از برگزاری مراسم وداع با ۱۳ شهید گمنام و خط شکن استان خبر داد و گفت: از این ۱۳ شهید خط شکن، مشخصات ۳ شهید مشخص شده است که اسامی آنها به ترتیب شهیدان محمد حصاری، محمدباقر حصاری و محمدرضا قائمی است که هر سه شهید قهرمان در منطقه عملیاتی بدر به درجه رفیع شهادت نائل شده اند و برای خاکسپاری به شهرستان زادگاه خود نیشابور منتقل می شوند.
احراری تصریح کرد: ۱۰ شهید گمنام دیگر که از شهدای خط شکن هشت سال دفاع مقدس هستند، به صورت همزمان در چند شهر استان تشییع می شوند.
وی افزود: پیکر پاک ۲ شهید در شهر زاوین تشییع و به خاک سپرده می شود و پیکر مطهر ۲ شهید دیگر در شهر ملک آباد تشییع می شود. نماینده کمیته جست وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در استان خراسان رضوی گفت: پیکر این شهدای والامقام در سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) و همزمان با تجمع عظیم صادقیون در مشهد از میدان شهدا به سمت حرم مطهر رضوی بر روی دستان مردم شهیدپرور مشهد تشییع می شود.

درخواست همکاری برای احداث مترو در کربلا
خراسان_فرماندار کربلا با بیان اینکه در مناقصات حوزه خدمات شهر و شهرداری انتظار داریم شهرداری مشهد و واحدهای زیرمجموعه آن به صورت رسمی حضور پیدا کنند، گفت: خواستار همکاری شهرداری مشهد برای احداث متروی کربلا هستیم.
«حسین جواد احمد المنکوشی» در دیدار با شهردار مشهد گفت: یکی از درخواست هایی که از شهرداری مشهد داریم، کمک و همکاری در خصوص احداث مترویی با ۴۵ کیلومتر در کربلاست که در آن نیاز به علم و عمل متخصصان ایرانی داریم.
وی تصریح کرد: شهرداری کربلا ۱۵۷۵ کارگر دارد که در ۶ بخش فعالیت می کنند ولی متاسفانه آنها به اندازه واقعی فعالیت نمی کنند در حالی که دستگاه و تجهیزات تخصصی را با ۲۵ میلیارد تومان اعتبار خریداری کردیم ولی آنطور که باید و شاید فعال نیستند.
المنکوشی اضافه کرد: در بازیافت زباله نیازمند تجربیات شهرداری مشهد هستیم چرا که ۱۱ مرکز زباله ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر فضا دارد و می تواند با در اختیار گذاشتن این تجربیات در حوزه بازیافت زباله شهر کمک بسزایی به ما داشته باشد.
پشت پرده برداشت غیرقانونی نهاد کتابخانه ها ی استان از حساب شهرداری
شهرآرا_چند روز پیش و در هنگام پرداخت بخشی از کمک‌های وعده داده‌شده دولت برای توسعه خطوط قطار شهری، حدود١٨میلیارد تومان از حساب شهرداری مشهد به نهاد کتابخانه‌ها منتقل شد. این برداشت به گفته معاون شهردار برداشتی غیرقانونی و به دلیل اطلاعات نادرستی است که از سوی نهاد کتابخانه‌ها به دولت اعلام شده است.ماجرایی که از یک صفر اضافه شروع می شود، بطوری که مسئولان شهرداری مشهد معتقدند این رقم به روایتی یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان می باشد نه هفده میلیاردتومان و به روایت دیگر حداکثر هشت میلیارد تومان خواهد بود .
در همین راستا محمد آذری، معاون مالی و اداری شهرداری مشهد در نشستی خبری با ابراز تأسف از برداشت ١٧میلیارد تومان از حق مردم مشهد برای نهاد کتابخانه‌های عمومی گفت: امسال در نخستین مرحله بعد از گذشت پنج ماه ۶٠ میلیارد تومان برای توسعه امور حمل‌ونقل ریلی مشهد اختصاص داده شده که حدود ١٧ میلیارد تومان به‌ناحق و بر اساس اطلاعات غلط و اشتباه کسر گردید. وی با بیان اینکه در سال گذشته ١٣٠ میلیارد تومان کمک دولت برای قطار شهری مشهد پیش‌بینی شده بود، ابراز داشت: بااین‌حال در سال جاری کمک‌های دولت به این موضوع تنها ۶٠ میلیارد تومان بود که با این مشکل نیز مواجه شد.
پذیرایی روی خط حادثه!
شهرآرا_روز گذشته باز هم یک واحد اقامتی ویژه زائران در نزدیکی حرم مطهر دستخوش حریقی گسترده شد و باز هم آتش‌نشانان فداکار خود را به آب‌و‌آتش‌زدند تا مبادا کوچک‌ترین خسارتی به جان و مال زائران حریم‌رضوی وارد شود.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان‌رضوی در‌خصوص نحوه رسیدگی به ایمنی مراکز اقامتی به خبرنگار ما می‌گوید: طبق بررسی‌های به‌عمل‌آمده تاکنون بالغ بر چهار‌هزار و ۵٠٠ خانه مسافر غیر‌مجاز شناسایی شده است.
محمد‌حسن واحدی ادامه می‌دهد: در این خصوص شیوه‌نامه‌ای تنظیم شده که بر‌اساس آن خانه مسافرهای در محدوده موظف‌اند تا در کوتاه‌ترین زمان برای رفع مشکلات، نواقص و اخذ پروانه خود اقدام کنند.
رئیس اتحادیه هتل‌آپارتمان‌داران مشهد نیز در پاسخ به این انتقاد که بیشترین حریق‌ها در واحدهای تحت نظارت آن‌ها رخ می‌دهد، به خبرنگار ما می‌گوید: درحال‌حاضر بالغ بر ٣١٠ هتل‌آپارتمان مجاز و دارای پروانه در مشهد فعالیت دارند. همچنین هیچ‌گونه آماری از تعداد واحدهای غیرمجاز وجود ندارد.
مهدی آجیلیان ادامه می‌دهد: ضوابطی تحت‌عنوان استاندار‌دسازی هتل‌آپارتما‌ن‌ها تنظیم شده و به میراث فرهنگی ارسال شده است که بعد از گذشت شش‌‌ماه هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

انتهای پیام/ج

,
, نامه اعتراض آمیز باشگاه پدیده به سازمان لیگ, نامه اعتراض آمیز باشگاه پدیده به سازمان لیگ,
,
,
,
,
, موش آزمایشگاهی کمیته داوران شده ایم!, موش آزمایشگاهی کمیته داوران شده ایم!,
,
,
,
,
,
, ۱۳ شهید گمنام خط شکن در خراسان رضوی تشییع می شوند, ۱۳ شهید گمنام خط شکن در خراسان رضوی تشییع می شوند,
,
,
,
,
,
, درخواست همکاری برای احداث مترو در کربلا, درخواست همکاری برای احداث مترو در کربلا,
,
,
,
,
, پشت پرده برداشت غیرقانونی نهاد کتابخانه ها ی استان از حساب شهرداری, پشت پرده برداشت غیرقانونی نهاد کتابخانه ها ی استان از حساب شهرداری,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه