عضو تیم فوتبال دسته دوم کشور ؛
بیشترین قهرمانان واقعی تاریخ انقلاب ما از دل همین روستاها هستند
با راه اندازی پویش مردمی " من یک روستایی ام " در حمایت از قشر روستانشین ، جامعه ورزشی استان کرمانشاه نیز به این کمپین پیوستند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حسن جاهدی عضو تیم های فوتبال لیگ دسته دوم و سوم کشور در گفتگو با خبرنگار مرصاد اسپرت با پیوستن به پویش مردمی " من یک روستایی ام " ، گفت : از زمان انقلاب تا مسائل حساس کنونی در جامعه ما شاهد رشادت ها و از جان گذشتگی های مردم روستا نشین بوده ایم و به عینه می بینیم که همیشه در تمام صحنه ها با اقتدار حاضرند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد اسپرت,,
نایب قهرمان فوتبال کشور در تیم فوتبال جوانان با بیان اینکه تاریخ نشان داده است که بیشترین قهرمانان واقعی انقلاب ما از دل همین روستاها هستند ، خاطر نشان کرد : من به عنوان یک ورزشکار بزرگ شده از دل روستا افتخار می کنم که هر آنچه که دارم از روستا و مردم بی آلایش روستا ست و به نمایندگی از جامعه ورزش فوتبال استان کرمانشاه با عضویت در این کمیپن اعتراض خود را نسبت به اهانت به مردم پاک روستایی اعلام می دارم .
,,
انتهای پیام /پ
,]
ارسال دیدگاه