logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  2. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  3. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  4. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  5. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  6. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  7. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  8. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  9. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  10. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  11. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  12. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  13. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  14. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  15. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  16. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  17. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  18. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  19. گسست میان ادعا و واقعیت
  20. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی

نماینده مردم شبسترخبرداد:

کارگروه رسانه در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تشکیل می شود

کارگروه رسانه در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تشکیل می شود
نماینده شبسترگفت:اخبار و اطلاعات باید به صورت صحیح و کامل و بدون جهت دهی به مردم منتقل شود و مردم انتظار دارند تازه ترین اخبار را از خبرنگاران کسب کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از شبسترنیوز علی علیلو در نشست تجلیل از خبرنگاران شهرستان شبستر با تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد وخاطره شهید صارمی و شهید آوینی گفت:دنیا ارتباطات، تعاملات و پیشرفت های خود را مرهون تلاش اطلاع رسانان و خبرنگاران است و ما سال ها از این قشر غفلت کرده ایم و دشمنان از سال های دور اهمیت خبرنگاری را دانسته و به این عرصه وارد شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , شبسترنیوز , شبسترنیوز, علی علیلو در نشست تجلیل از خبرنگاران شهرستان شبستر با تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد وخاطره شهید صارمی و شهید آوینی گفت:دنیا ارتباطات، تعاملات و پیشرفت های خود را مرهون تلاش اطلاع رسانان و خبرنگاران است و ما سال ها از این قشر غفلت کرده ایم و دشمنان از سال های دور اهمیت خبرنگاری را دانسته و به این عرصه وارد شده اند.,

وی اظهارکرد:امیدواریم خبرنگاران  با اخلاق حرفه ای خبرنگاری که شایسته شخصیت شان است با اطلاع رسانی ها های لازم  مایه رشد و تعالی در جامعه شوند

,

نماینده مردم شبستر افزود: مردم شهرستان شبستر فرهنگی هستند و در مقایسه با سایر شهرها بیشتر دانسته و آگاهی دارند و مردم انتظار دارند در کمترین زمان به اخبار صحیح پی ببرند و واسطه بین اطلاعات ،اخبار و رخدادهای روز خبرنگاران هستند .

,

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: جایگاه و ارزش خبرنگاری در سطح جامعه بسیار بالا می باشد و در عین حال می تواند محل آسیب و صدمه شود و خبرنگاران باید توجه کنند که اعتماد مردم بزرگترین امانت آنها می باشد.

,

وی با اشاره به ویژگی های اخبار افزود:اخبار و اطلاعات باید به صورت صحیح و کامل و بدون جهت دهی به مردم منتقل شود و مردم انتظار دارند تازه ترین اخبار را از خبرنگاران کسب کنند.

,

علیلو با مقایسه شبکه های اجتماعی و سایت های خبری و نشریات گفت: با وجود اینکه در پشت شبکه های اجتماعی معلوم نیست چه کسانی هستند و اخبار مطمئن نیست ولی خبرنگاران سمبلی زنده می باشند و خبرنگاران باید اخبار را در کمترین زمان،دقیق،صحیح منعکس کنند و در فضای سیاسی بازی گروههای جناحی خبرنگاران باید خود را بی طرف نگهداشته و به رسالت خود عمل نمایند.

,

نماینده مردم شبستر با اشاره به دوران اسارت در دفاع مقدس بیان کرد:اسرا در دوران اسارت به ارزش خبر پی می بردند و وقتی اسرا  از اخبار کشورمان مطلع نمی شدند روحیه شان ضعیف می شد و رژیم بعثی بیشترین و سخت ترین مجازات را برای کسانی که رادیو را به زندان منتقل می کرد اعمال می کردند و برای ورود رادیو حلقه های حفاظتی  توسط اسرا تشکیل می شد و بعد از شنیدن اخبار از طریق رادیو  محتویات در  کاغذهای سیگار نوشته شده و به آسایشگاه ها منتقل می شدند و اخبار یکی از چاشنی های روحیه اسرا بود .

,

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در پایان از تشکیل گروهی به نام رسانه در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی خبرداد و خاطرنشان کرد:در این گروه مطالعات لازم انجام شده و اقداماتی که مجلس باید انجام دهد انجام خواهد شد تا مجلس از این غافله عقب نماند و بتواند در حمایت از قشر زحمت کش و ارزشمند خبرنگار حرکت های خوبی انجام دهد.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه