یک بانوی کارآفرین؛

من با افتخار می گویم روستایی هستم

من با افتخار می گویم روستایی هستم
یک بانوی کارآفرین درگزی گفت: روستاییان از اهمیت بالایی در کشور برخودار هستند و نباید به آنان اهانت شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ام البنین ظهیری کارفرین 56 ساله فعال در حوزه بانوان شهرستان درگز در خصوص چگونگی آغاز فعالیتش به خبرنگار درگزخبر گفت: از اوایل دهه 60 همزمان با آغاز جنگ تحمیلی در قسمت تدارکات بسیج شروع به فعالیت نمودم و با آماده سازی لباس و مواد غذایی در جهت دفاع از کشورم به سربازان این مرز بوم کمک نمودم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درگزخبر,

وی افزود: بعد از فعالیت های کارآفرینی برای مشاغل خانگی در حوزه بانوان شهرهای استان گلستان، کاشمر و اسفراین سرانجام به شهر درگز بازگشتم و موفق شدم یک مرکز کارآفرینی را جهت فعالیتهای اشتغالزایی  را برای بانوان درگزی تاسیس کنم.

,

وی در پاسخ به این سئوال که در این مرکز چه فعالیت هایی را به علاقه مندان آموزش می دهند گفت: در این مرکز آموزشهایی در خصوص تابلو فرش، خیاطی، کیف دوزی، عروسک سازی، چادر دوزی، آشپزی، کارهای دستی و بافتنی به علاقه مندان آموزش داده می شود.

,

وی در خصوص تعداد افراد آموزش دیده گفت: در طی سالهای گذشته بیش از 500 نفر از علاقه مندان، مورد آموزش قرار گرفتند؛ که این افراد آموزش دیده علاوه بر درآمدزایی برای خانواده های خود موجب بهبود وضعیت اقتصادی روستای خود نیز شدند.

,

این کارآفرین با ابراز ناراحتی از اینکه مسئولی به روستاییان توهین نموده است گفت: من با افتخار اعلام می کنم روستایی هستم؛ چرا که روستاییان مواد غذایی شهر ها را تامین می کند و اگر روستاییان نباشند این کشور با مشکلات غذایی غیر قابل حلی مواجهه می شود.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه