مسئول بسیج دانشجویی شهرستان بروجن:

اردوی جهادی دانشجویان بروجن برگزار شد

اردوی جهادی دانشجویان بروجن برگزار شد
مسئول بسیج دانشجویی بروجن از برگزاری اردوی جهادی دانشجویان در این شهرستان خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، اردوی جهادی دانشجویان بروجن به همت بسیج دانشجویی در دهستان چغاخور بخش بلداجی برگزار شد.

ایرج کیانی در گفتگو با خبرنگار کلار اظهار داشت: کاروان جهاد سازندگی از دانشگاه های سراسر شهرستان بروجن متشکل از 150 نفر به مدت 10 روز به دهستان چغاخور اعزام شدند.

کیانی افزود: در این اردو دانشجویان در عرصه های مختلف عمرانی، بهداشت و درمان، عرصه بهسازی و زیبا سازی مدارس، عرصه آموزشی و مشاوره، کشاورزی، فرهنگی و عرصه بررسی فرصت ها و چالش ها به خدمت رسانی میپردازند.

کیانی هدف از برگزاری این اردوی جهادی را تحقق فرامین مقام معظم رهبری، تحقق اقتصاد مقاومتی، تحقق روحیه خود باوری، اعتماد عمومی و خوشبینی مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی، تقویت وحدت بین مردم و باورهای دینی و ملی، غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان، عملیاتی نمودن آموزش ها و تحصیلات فارغ التحصیلان، ارتباط منطقی و موثر بین مراکز آموزشی و صاحبان محیط کار عنوان کرد.

وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری در مورد گروه های جهادی فرمودند: "حضور یک جوان مومن، متدین و متشرع در یک مجموعه روستایی در بین جوانان و مردم مظهر مجسم آیه قرآن است و آنها را به دین، انقلاب و معنویت سوق میدهد؛ شما با عمل خوتان مردم را به ایمان، دین و اسلام دعوت میکنید".

انتهای پیام/

, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
, کلار, کلار,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه