اتحاد تاکسی داران و خاموشی مسئولین به ضرر مردم
برخی از تاکسی داران شهر بومهن با اتحاد خود در سایه خاموشی و غفلت مسئولین کرایه تاکسی سال 94 را بیش از 53 درصد افزایش دادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پردیس خبر تاکسی داران شهر بومهن در خط اصلی بومهن-رودهن کرایه خود را در سال جاری بیش از 53 درصد و از 650تومان به 1000 تومان افزایش داده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پردیس خبر,در برابر این امر که بدون الصاق برچسب تعیین نرخ کرایه صورت گرفته تنها سکوت مسئولین شهری و شهرستانی را در پی داشته است.
,به نظر می رسد در این اقدام که در گذشته نیز تکرار شده است دست های پشت پرده ای در کار بوده که حتی تعویض شهردار نیز نتواسنته آن را حل کند.
,دور از انتظار نیست مردم شهر بومهن از اعضای شورای اسلامی این شهر که نمایندگان مردم در نظارت بر عملکرد ارگانهایی مانند شهرداری هستند توقع پیگیری امر را داشته باشند.
,حسین ارجنه مسئول پیشین سازمان حمل و نقل شهرداری بومهن در ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری در خصوص تصویب کرایه تاکسی تا پایان این ماه و نصب برچسب های مربوطه خبر داده بود.
,در سال 1392نیز سازمان حمل و نقل این شهرداری در تماس تلفنی مردمی کرایه مصوب را 350 تومان اعلام میکرد اما رانندگان کرایه 500 تومانی اخذ میکردند و مسئولین تنها سکوت اختیار کرده بودند در نهایت در سال 1393 این مبلغ به 650تومان افزایش یافت اینک انتظار است در سال آینده برای افزایش کرایه و صدور برچسب مبنای تعیین کرایه 650تومان محاسبه شود نه 1000 تومان.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه