رئیس بهزیستی بروجرد:

مراکز ترک اعتیاد بروجرد به پنج مرکز افزایش می یابد

مراکز ترک اعتیاد بروجرد به پنج مرکز افزایش می یابد
رئیس بهزیستی بروجرد گفت: با توجه به وجود یک مرکز ترک اعتیاد مجاز در بروجرد ، مراکز ترک اعتیاد به پنج مرکز افزایش می یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از بازتاب بروجرد "کرم رضا پیردایه" افزود: ترک اعتیاد در مراکز مجاز می تواند سبب شود تا فرد در شرایط بسیار مناسب و تحت مراقبت های ویژه و البته زیر نظر سازمان بهزیستی ، اعتیاد خود را ترک نماید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد,


وی اضافه کرد: در حال حاضرتنها یک مرکز ترک اعتیاد در بروجرد فعالیت داررد که حدود 15 نفر در این مرکز نگهداری می شوند و با توجه به نیاز و ضرورت ترک اعتیاد، برنامه ریزی شده تا مراکز ترک اعتیاد به پنج مرکز افزایش یابند.
به گفته وی در صورتی که مجوز لازم برای این کمپ ها صادر شود، شرایط مناسبی برای ترک اعتیاد معتادان فراهم خواهد شد که از نظر فیزیکی، بهداشتی و مراقبت ها تحت نظر قرار بگیرند.
پیردایه اظهار داشت: در بروجرد مراکزی نیز به صورت غیر مجاز اقدام به ترک اعتیاد می کنند که ممکن برای افرادی که در حال ترک هستند مشکلاتی را ایجاد نمیاد.

,
,
,
,


وی بیان کرد: معتادان پذیرفته شده درکمپ های ترک اعتیاد با شرکت در برنامه های مختلف، پس از گذراندن یک فرآینده زمانی ترخیص می شوند.
رئیس سازمان بهزیستی بروجرد تصریح کرد: برخی از خانواده ها توان پرداخت هزینه مورد نیاز برای ترک اعتیاد افراد خانواده در کمپ های مجاز را ندارند که اداره بهزیستی در این راستا ، مبلغی از هزینه ترک اعتیاد در مراکز مجاز را پرداخت می نماید.

,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه