خسته ترین بازیکنان رئال مادرید
روابط عمومی باشگاه رئال مادرید اعلام کرد بیل، کیلور و خسه بیش از سایر بازیکنان در تور تابستانی تیم دوندگی کرده و خسته شدهاند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا رئال مادرید در تور تابستانی خود زیر نظر رافائل بنیتس بازیهای بسیار سخت و فشرده ای را تجربه کرد و در این بازیها سه بازیکن بیش از سایر بازیکنان بازی کرده و خسته شدهاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,کیلور به عنوان دروازهبان رئال مادرید بیشترین حضور را در میان سایر دروازهبانها تجربه کرد و خسه و بیل به عنوان بازیکنان بازی ساز و خلاق تیم بیش از سایرین دوندگی کرده و دقایقی بیشتری نسبت به دیگران در زمین حضور داشتند. این دو بازیکن به پیشنهاد کادر پزشکی رئال مادرید تا قبل از آغاز رسمی لالیگا، استراحت بیشتری خواهند داشت و این احتمال وجود دارد که در جام برنابئو تنها در یک نیمه در خدمت تیم باشند.
,hنتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه