تلاش روستانشیان منوجان در دمای بالای ۴۷ درجه

تلاش روستانشیان منوجان در دمای بالای ۴۷ درجه
شاید این روزها فکر کنیم که گرمای طاقت فرسای هوا در منوجان مانع فعالیت روستاییان می‌شود اما مردمی هستند که خستگی ناپذیر کار می‌کنند تا بخشی از نیاز کشور به خرما را پاسخ دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از“مینوجهان” این روزهادر اوج گرما مردم منوجان مخصوصا شهروندانی که در روستاها هستند در خانه های خود نمی مانند وهمه در نخلستانهای خود مشغول به جمع آوری خرما یا با گوش محلی منوجانی خرما چینی هستتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “مینوجهان”, “مینوجهان”,

همچنین آن عده از روستاییانی که خودشان نخل ندارند به کارگاه های جمع آوری محصول خرما مراجعه می کنند ودر بسته بندی خرما فعالیت می کنند.

,

شاید این روزها فکر کنیم که گرمای طاقت فرسای هوا در منوجان مانع فعالیت می‌شود اما در شهرستان منوجان، مردمی هستند که خستگی ناپذیر کار می‌کنند تا بخشی از نیاز کشور به خرما را پاسخ دهند.به راستای با متاسف بود از کسانی که  روستاییان این قشر زحمت کش را مورد توهین قرار می دهند.

,

باید دست این روستاییان خونگرم وزحمتکش را بوسید وکسانی هم که توهین به این قشر زحمت کش وهمیشه در صحنه می کنند بدانند که فعالیت  وحضور گرم همین روستاییان بودندکه انقلاب اسلامی  را به پیروزی رساندند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه