آشنایی با نماینده پرحاشیه مردم نقده در مجلس
شهرهای نقده، اشنویه و محمدیار بطور مشترک تاکنون 9 نماینده راهی مجلس شورای اسلامی کرده اند. از این میان نماینده ششم مردم نقده در مجلس درگیر حاشیه های پر رنگتر از متنی شد که هنوز هم مورد توجه رسانه هاست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سولدوز خبر، خرداد سال 1380 ششمین نماینده مردم نقده و اشنویه در انتخابات میاندوره ای موفق شد با کسب بیش از 46درصد آراء راهی بهارستان شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , سولدوز خبر, سولدوز خبر, سولدوز خبر, ، خرداد سال 1380 ششمین نماینده مردم نقده و اشنویه در انتخابات میاندوره ای موفق شد با کسب بیش از 46درصد آراء راهی بهارستان شود.,مقصود اعظمی شاید یکی از گمنام ترین نمایندگان ادوار گذشته شهرستان نقده باشد ولی بی تردید یکی از پرحاشیه ترین نمایندگان شهرهای نقده، اشنویه، محمدیار و نالوس به شمار می رود.
, مقصود اعظمی شاید یکی از گمنام ترین نمایندگان ادوار گذشته شهرستان نقده باشد ولی بی تردید یکی از پرحاشیه ترین نمایندگان شهرهای نقده، اشنویه، محمدیار و نالوس به شمار می رود.,وی در طول دو سال نمایندگی اش در مجلس شورای اسلامی در دوران اصلاحات، با وجود اینکه از نمایندگان همسو با دولت به شمار می رفت اما موفق به جذب سرمایه یا امکانات درخوری برای حوزه انتخابیه اش نشد.
, وی در طول دو سال نمایندگی اش در مجلس شورای اسلامی در دوران اصلاحات، با وجود اینکه از نمایندگان همسو با دولت به شمار می رفت اما موفق به جذب سرمایه یا امکانات درخوری برای حوزه انتخابیه اش نشد.,اعظمی در مصاحبه با روزنامه جام جم با ناکارآمد دانستن نظام اداری کشور گفته بود: "نگاه مسوولان، از سر مهر و شفقت نیست. آیا مردم باید حتما فریاد بزنند تا حقشان را بگیرند؟"
, اعظمی در مصاحبه با روزنامه جام جم با ناکارآمد دانستن نظام اداری کشور گفته بود: "نگاه مسوولان، از سر مهر و شفقت نیست. آیا مردم باید حتما فریاد بزنند تا حقشان را بگیرند؟",

,
, وی در ماه های پایانی مجلس ششم، به عادت نمایندگان مجلس با رها کردن مطالبات مردم منطقه، به دنبال داغ تر کردن تنور زود هنگام انتخابات مجلس هفتم بود تا جایی که با پیروی از 130 نماینده مجلس ششم با حمله به نهادهای قانونی کشور از جمله شورای نگهبان، خواستار حذف نظارت استصوابی شد.
, وی در ماه های پایانی مجلس ششم، به عادت نمایندگان مجلس با رها کردن مطالبات مردم منطقه، به دنبال داغ تر کردن تنور زود هنگام انتخابات مجلس هفتم بود تا جایی که با پیروی از 130 نماینده مجلس ششم با حمله به نهادهای قانونی کشور از جمله شورای نگهبان، خواستار حذف نظارت استصوابی شد.,مقصود اعظمی علاوه بر اینکه جزو تحصن کنندگان 28 روزِ در راهروی مجلس بود، زیر نامه معروف به "جام زهر" را که خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی نگاشته شده بود را نیز امضاء کرد.
, مقصود اعظمی علاوه بر اینکه جزو تحصن کنندگان 28 روزِ در راهروی مجلس بود، زیر نامه معروف به "جام زهر" را که خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی نگاشته شده بود را نیز امضاء کرد.,امروز هشت سال از انتشار نامه جام زهر می گذرد و طراحان اصلی آن از جمله رجبعلی مزروعی نماینده وقت مردم اصفهان، با فرار از کشور هزینه تبعات سنگین آن را بر دوش نمایندگان شهرستان های محرومی چون نقده انداختند به طوری که این شهر هنوز هم از کمبودهای دهه گذشته رنج می برد.
, امروز هشت سال از انتشار نامه جام زهر می گذرد و طراحان اصلی آن از جمله رجبعلی مزروعی نماینده وقت مردم اصفهان، با فرار از کشور هزینه تبعات سنگین آن را بر دوش نمایندگان شهرستان های محرومی چون نقده انداختند به طوری که این شهر هنوز هم از کمبودهای دهه گذشته رنج می برد.,ششمین نماینده مردم نقده در مجلس با وجود کارنامه سیاهی که از خود برجای گذاشت، خودش را یکی از حامیان دولت اعتدال و شخص حسن روحانی می داند.
, ششمین نماینده مردم نقده در مجلس با وجود کارنامه سیاهی که از خود برجای گذاشت، خودش را یکی از حامیان دولت اعتدال و شخص حسن روحانی می داند.,

,
, گذشته عبرت آموز مقصود اعظمی نشان دهنده این نکته است که قرار گرفتن نمایندگان شهرهای کوچک و محروم کشور در مسیر زد و بندهای سیاسی و جناحی نه تنها باعث ناکارآمدی نماینده می شود بلکه در سایه چنین اقداماتی، حوزه انتخابیه وی بیشترین فشار را متحمل می شود.
, گذشته عبرت آموز مقصود اعظمی نشان دهنده این نکته است که قرار گرفتن نمایندگان شهرهای کوچک و محروم کشور در مسیر زد و بندهای سیاسی و جناحی نه تنها باعث ناکارآمدی نماینده می شود بلکه در سایه چنین اقداماتی، حوزه انتخابیه وی بیشترین فشار را متحمل می شود.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه