حق با کیست ؟ چه کسی پاسخگوست ؟

اعتراض اعضای مسکن مهر ترمینال گرگان به تخلف مسکن و شهرسازی + عکس و سند

اعتراض اعضای مسکن مهر ترمینال گرگان به تخلف مسکن و شهرسازی + عکس و سند
سازمان مسکن و شهرسازی گلستان بخشی از زمینی که بابت فضای آموزشی و مذهبی به مسکن مهر ترمینال گرگان اختصاص داده شده بود را به نهادی دیگر برای ساخت و ساز اداری واگذار کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما ؛ طبق اسنادی که اعضای تعاونی مسکن مهر شماره 2 دشت سبز گرگان ارائه نموده است زمین مسکن مهر ترمینال گرگان در اواخر سال 88 طی قرار دادی به این تعاونی ها واگذار شده است و پروژه مسکن مهر در این محل کلید خورد ولی امروز اداره کل مسکن و شهرسازی 2600 متر از زمین واگذار شده به پروژه مسکن مهر را که مربوط به فضای آموزشی و مذهبی می باشد طی صورتجلسه ای به دادگستری واگذار کرده است .

, شبکه اطلاع رسانی دانا, گلستان ما,

P1

, P1,

این در حالی است که زمین مذکور جزء طرح پروژه مسکن مهر راه آهن بوده و در نقشه پلان این قسمت به فضای آموزشی اختصاص داده شده است و مصوبات تعیین بودجه برای ساخت مسجد در این مکان توسط نیکزاد وزیر مسکن و شهرسازی وقت تایید و ابلاغ شده بود.

,

P15

, P15,

ولی اداره کل مسکن و شهرسازی بدون هماهنگی این زمین را به نهاد دیگری واگذار کرده تا در زمین های مسکن مهر که مربوط به مکان آموزشی و مذهبی می باشد ، ساخت و ساز نماید.

,

این تعاونی اعتراض خود را طی نامه ای به استانداری و اداره کل تعاون ارجاع داده است ولی در خصوص احقاق حق این تعاونی اقدامی صورت نگرفته و طی 2 نامه اخطار به تخلیه این مکان صادر شده است .

,

P13

, P13,

 

,

P12

, P12,

این در حالی است که مجموعه مسکونی مسکن مهر ترمینال با 576  واحد قطعا نیاز به فضای آموزشی ، مذهبی ، تفریحی ، فروشگاه ، درمانگاه و ... دارد تا نیاز ساکنین این مجموعه را تامین نماید .

,

حال این سوال پیش می آید که آیا مسکن و شهرسازی این اجازه را دارد که بدون توجه به نیاز مردم و شهر در این مجموعه و علیرغم این که اجاره نامه ای مابین خود و تعاونی مورد نظر وجود دارد ، اقدام به واگذاری زمین این مجموعه به نهاد دیگری نماید.

,

P16

, P16,

P14

, P14,

Picture 035

, Picture 035,

Picture 045

, Picture 045]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه