رئیس منابع طبیعی سیریک خبرداد ؛
دو هزار متر اراضی ملی در سیریک رفع تصرف شد
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سیریک گفت: مقدار 2000 متر مربع از اراضی ملی تصرف شده توسط زمین خواران در شهر بندر کوهستک شهرستان سیریک رفع تصرف شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آذینی ، عنایت الله شعبانی در حاشیه اراضی رفع تصرف شده افزود: ارزش زمین های رفع تصرف شده را بیش از 300 میلیون ریال اعلام کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذینی,,
وی ابراز داشت: برای مقابله با زمین خواران در شهرستان سیریک در سال جاری تاکنون بیش از 15 مورد پرونده متصرفین به اراضی ملی در سطح شهرستان تشکیل و جهت صدور رای به دستگاه قضایی ارجاع شده است.
,,
شعبانی افزود:در راستای تقویت یگان حفاظت و رصد ماموریت این یگان استفاده از امکانات و تجهیزات برای اشرافیت بیشتر در حفاظت اراضی منابع طبیعی همراه با برگزاری دوره های تخصصی و کارشناسی به منظور توانمندسازی آنان در اجرای ماموریت های محوله در دقت و صحت عملکرد مامورین یگان حفاظت را بسیار مهم برشمرد.
,,
,
]
ارسال دیدگاه