آغاز به کار اردوهای جهادی دانشآموزان پاسارگادی
فرمانده سپاه پاسارگاد گفت: هدف اجراء طرح هجرت را کمک به غنی سازی اقات فراغت دانش آموزان وتقویت احساس مسئولیت پذیری و افزایش مهارتهای فنی و کارگروهی با تقویت فعالیتهای فرهنگی دانستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از طنین پاسارگاد، حسین زارعی فرمانده سپاه پاسارگاد در آغاز به کار طرح هجرت 3 دانش آموزی که در مدرسه شهید کبیری محله علی آباد برگزار شد،هدف از اجراء طرح هجرت را کمک به غنی سازی اقات فراغت دانش آموزان و تقویت احساس مسئولیت پذیری و افزایش مهارتهای فنی و کارگروهی با تقویت فعالیتهای فرهنگی دانست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طنین پاسارگاد,زارعی با اشاره به اینکه دانش آموزان نسبت به کارهایی که برای مدارس خود انجام می دهند، احساس شادابی و خودباوری خواهند داشت، افزود: اقدامات اردوهای جهادی دانش آموزان، شامل مرمت وبهسازی و زیبا سازی مدارس و فضاهای آموزش خواهد بود.
,وی گفت: در سال جاری 10 مدرسه جهت نوسازی و بهسازی و رنگ آمیزی در سطج شهرستان پاسارگاد هدف گذاری شده است.
,زارعی خاطر نشان کرد: این در حالی است که در سال گذشته تعداد 8 مدرسه با حضور100 نفر دانش آموز در سطح شهرستان مرمت و رنگ آمیزی و پرده دوزی و غیره انجام شد.
,زارعی بیان داشت:در سال جاری تعداد10 مدرسه با حضور 150 نفر دانش آموز در قالب اردوهای جهادی 10روزه در سطح شهرستان هدف گذاری شده است.
,وی بیان داشت: این طرح با مشارکت بسیج دانش آموزی و بسیج سازندگی شهرستان پاسارگاد برگزار می شود.
,,
ارسال دیدگاه