پیشنهاد ماندلایی ایراندخت اصلاحات بوشهری

پیشنهاد ماندلایی ایراندخت اصلاحات بوشهری
آماره : دکه های فرهنگی دل و قلوه می فروشند/ بارگاهی:نلسون ماندلا بهترین نماد برای شهر بوشهر/ شمسا :به عنوان یک شهروند متاثر شدم/ عبدالله زاده :پیشنهاد به استاندار بوشهر/ قادریان : تمام این مشکلات به گردن شورای چهارم است/ اسدی : قابل توجه استاندار جدید/ رضایی : متولیان کنار نکشند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از "سپاس"   نشست رسمی و علنی شورای اسلامی شهر بوشهر با حضور گسترده خبرنگاران و با دعوت از مدیر کل محیط زیست استان، شهردار بوشهر و شهرداران نواحی یک و دو این شهر بعدظهر یک شنبه با دستور کار بررسی وضعیت فاضلاب شهر بوشهر وساماندهی کیوسک ها تشکیل شد .

آماره :بازنگری آیین نامه کیوسک های شهری ضروری است

علیرضا آماره با اعلام این که کمیته ساماندهی کیوسک ها به مرور زمان تابع سلایق مختلف شهرداران بوشهر و معاونین خدمات شهری شده است گفت : با تغییرات فکری ، مدیریتی و نظارتی طی این سال ها ، هم اینک قانون خاصی بر واگذاری کیوسک ها وجود ندارد.

وی با اشاره به ضرورت بازنگری در آیین نامه این کیوسک ها عنوان کرد : پیش از هر اقدام باید در تعداد افراد عضو کمیته ساماندهی کیوسک ها بدلیلی تجمع بیش از حد و غیر ضروری تجدید نظر کرد.

آماره یاداور شد : در حالی که در تمامی شهرهای کشور از کیوسک به عنوان دکه مطبوعاتی استفاده می کنند شرایط طی سال های گذشته در بوشهر به گونه ای رقم خورده که در تعدادی از این کیوسک دل و قلوه به فروش می رود.

بارگاهی:نلسون ماندلا بهترین نماد برای شهر بوشهر

الهام بارگاهی دیگر عضو شورای اسلامی شهر بوشهر با عرض تسلیت به مناسبت فوت نلسون ماندلا اظهار کرد : ماندلا و مردم بوشهر به دلیل این که اهل مدارا و صلح طلب هستند دارای وجه اشتراک می باشند .

ایراندخت اصلاحات بوشهر افزود : بهترین نماد برای شهر بوشهر ماندلا است و به شورای شهر پیشنهاد می کنم میدان یا خیابانی به نام ایشان در بوشهر نامگذاری کنند.

وی خطاب به شهردار بوشهر گفت : قرار بود در هفته های گذشته آخرین وضعیت تلویزیون شهری بوشهر را برای اعضاء شورا مشخص کنید .

بارگاهی از اقدام شهرداری  بوشهر برای عقد قرارداد با پیمانکار طی یک مناقصه برای دو ناحیه شهرداری بوشهرانتقاد و خواستار جوابگویی شهردار شد.

شهردار بوشهر : در جلسه آینده شورا جواب می دهم

شهردار بوشهر با اعلام این که اگر بخواهد درباره آخرین وضعیت تلویزیون شهری توضیح دهد وقت جلسه کاملا گرفته  و از دستور اصلی فاصله می گیرد گفت : در روز سه شنبه توضیحات کاملی در این زمینه خواهم داد.

وی در پاسخ به بارگاهی درباره مناقصه همزمان تنظیف معابر برای شهرداری های ناحیه یک و دو بوشهر اظهار کرد : با توجه به شرایط پیمان و زمان اندکی که وجود داشت و بررسی صورتحساب های هر دو ناحیه شهرداری در یک زمان مشخص ، اقدام به برگزاری یک  مناقصه در این زمینه کرده ایم که با دستورالعمل ها نیز مطابقت دارد.

آزادشهرکی با اعلام این که طرح ساماندهی کیوسک ها در شهرداری به اتمام رسیده است اظهار کرد : در این طرح مکان های لازم برای نصب کیوسک دیده شده که این طرح به زودی برای رسیدگی نهایی به شورا تقدیم می شود .

وی افزود : در راستای منافع مردم با احدی تعارف نداریم و هر کس که مستحق باشد ضمن کمک ، کیوسک به او تعلق می گیرد و هر شخصی نیز شرایط واگذاری ندارد امتیازش سلب می شود.


قادریان : متاسفم که وقت شورا برای کیوسک گرفته می شود

قادریان عضوشورای سوم و چهارم بوشهر گفت : متاسف هستم که به جای توجه به مسائل کلان حوزه شهری وقت شورا برای کیوسک گرفته می شود .

وی افزود : در گذشته به اندازه کافی به آن پرداخته شده و تاکنون حل نشده است و با این جلسه نیز چیزی حل نمی شود .

قادریان با اشاره به سیاست یک بام دو هوا عنوان کرد : در حالی که همه اعضاء شورای چهارم متفق القول هستند که هیچگونه مجوزی برای ارائه کیوسک به مردم نداده اند اما در مدت سه ماه عمر شورای چهارم بیش از همیشه مجوز کیوسک صادر شده است .

وی افزود : اگر کار شورا و شهرداری نیست پس باید مشخص شود کار چه کسی یا کسانی است که مجوز کیوسک صادر می کنند .

قادریان با جاری کردن قسم بر زبان خود گفت : در شورای سوم حتی مجوز یک کیوسک صادر نشد .

شمسا : مراسم تودیع ، معارفه در شان استانداران بوشهر و مردم نبود

شمسا عضو کنونی شورای شهر بوشهر با اظهار تاسف برای برگزای مراسم تودیع و معارفه استانداران قدیم و جدید بوشهر گفت : این مراسم به دلیل بی برنامگی در شان مدیران ارشد استان و مردم برگزار نشد .

وی افزود : به عنوان یک شهروند بوشهری از این شرایط متاثر شدم و امید می رود با حضور استاندار جدید این نوع بی برنامگی ها از بین رود.

اسدی : پیگیری مشکلات شهر با حضور استاندار

اسدی با تبریک به دکتر سالاری استاندار جدید بوشهر به وی پیشنهاد کرد مسیر افراشته استاندار اسبق بومی استان برای پیگیری مشکلات حوزه شهری را انجام دهد.

وی افزود : افراشته روزهای یک شنبه هر هفته به مدت 8 ساعت مسئولان مرتبط با حوزه شهری را به دفترش فرا می خواند و تک تک مسائل را با مدیران در میان می گذاشت و در همان زمان دستور پیگیری می داد.

اسدی از برزگرزاده رئیس شورای بوشهر درخواست کرد تا در اولین فرصت با نشست با استاندار جدید بوشهر راه های پیگیری مطالبات مردم در حوزه شهرنشینی دنبال کند .

وی خطاب به مردم و مدیران گفت : استاندار جوان بومی بوشهر فقط نیاز به حمایت و کمک کردن دارد و نیازی نیست سطح توقعات از وی بالا رود.

این عضو شورای اسلامی شهر بوشهر افزود : هر چند بوشهری ها غریب نواز هستند اما استانداران بومی نیز نشان داده اند که به خوبی از پس مشکلات استان برآمده اند .

عبدااله زاده : از استاندار می خواهم به بانوان در کارهای اداری اعتماد کند

ندا عبدالله زاده اظهار کرد : به استاندار بوشهر پیشنهاد می کنم از توان مدیریتی بانوان در سیستم اداری استان استفاده و به آنها اعتماد کند .

وی افزود : در حالی که تمام هم و غم اعضاء شورای چهارم برای حل مشکلات مردم است اما به گونه ای در جامعه تکرار می شود که تمام مشکلات موجود را به گردن اعضاء شورا می اندازند .

عبدالله زاده یادآور شد: نگاه اعضاء این شورا برای حل مشکلات مردم مثبت است و آنها تصمیمی ندارند که به جای صیانت از حقوق موکلانشان در مقابل آنها قرار گیرند .

رضایی : با همکاری محیط زیست مشکلات شهر بوشهر پیگیری می شود

زهرا رضایی نائب رئیس شورای شهر بوشهر گفت : با همکاری محیط زیست استان و ادارات مرتبط یا حوزه شهری بدنبال حل مشکلات شهر بوشهر علی الخصوص در زمینه زیست محیطی هستیم .

وی افزود : ادارات دولتی نباید از وظایف خود در کنارمسائل شهری کنار بکشند.
 

, شبکه اطلاع رسانی دانا, "سپاس" ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه