آیت الله علم الهدی:
هیچ تحلیل سیاسی و حقوقی عدول از خط رهبری را توجیه نمی کند
عضو خبرگان رهبری ظهر امروز پنج شنبه در جشنواره استانی مالک اشتر خراسان رضوی گفت: وقتی در توافق وین از خط قرمز های رهبری عبور شده است قطعاً یک فتنه است حال آنکه ممکن است خوب باشد یا بد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از گوهرشادنیوز، آیت الله علم الهدی امام جمعه و عضو خبرگان رهبری ظهر امروز پنج شنبه در جشنواره استانی مالک اشتر خراسان رضوی، با بیان اینکه در تبیین فضیلت امام علی (ع) مطالب گوناگونی وجود دارد، افزود: در مقام برداشت از فرمایشات رسول اکرم(ص) در خصوص فضیلت های امیرالمؤمنین برداشت های متفاوتی وجود دارد که در همه آنها نشانه های انحراف از حقیقت موج می زند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گوهرشادنیوز,وی ادامه داد: مردمی که در عصر پیامبر زندگی می کردند از مجموعه فرمایشات رسول اکرم(ص) در خصوص عظمت و فضیلت امیر المؤمنین دو گونه برداشت داشتند، برداشت اول برداشت عاطفی ویژه جاهلیت است که محبوبیت حضرت علی (ع) را نزد رسول الله ناشی از رابطه خویشاوندی و پیوند همسری ایشان با دختر پیامبر عنوان می کند و برداشت دوم بر کسانی انطباق می یابد که به پیامبر ایمان بیشتری داشتند و شجاعت، دلاوری های ایشان در جنگ ها را علت برتری علی (ع) نزد رسول خدا مطرح می کردند.
,عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه متأسفانه مسأله خلافت امیر المؤمنین تحت شعاع این برداشت های غلط قرار گرفته، تصریح کرد: با تحت تأثیر قرار گرفتن مسأله خلافت حضرت علی (ع) از این برداشتها، گروهی این خلافت و جانشینی را به علاقه پیامبر و یا گروهی به مجاهدت های علی(ع) نسبت می دادند.
,وی ادامه داد: این برداشت های اشتباه باعث شد، جامعه در شناسایی خط ولایت و رهبری به گمراهی افتد و به این طریق دسته اول خیلی سریع از خط پیامبر جدا شده و گروه دوم نیز با در محدودیت قرار گرفتن و تحت تاثیر یک تحلیل سیاسی غلط به گروه دوم پیوستند.
,آیت الله علم الهدی فرمایشات پیامبر اکرم (ص) در باب خلافت امام علی (ع) را یک سوژه دانست نه هدف و افزود: پیامبر اکرم(ص) در خط سازی جامعه عمل کرد و با انتخاب امیرالمؤمنین به عنوان جانشین در حقیقت خط و راهبرد سیاسی اجتماعی جامعه را ترسیم نمودند.
,عضو خبرگان رهبری با مشابهت سازی دوران حضرت علی(ع) با عصر حاضر، گفت: امروز نیز بعد از گذشت 1400 سال از تاریخ اسلام همچنان خط رهبری و ولایت باید تعیین کننده و روشن کننده مسیر باشد.
,وی ادامه داد: امتیاز مالک اشتر در فضای تاریک آن دوران با بسیاری دیگر در تبعیت از خط رهبری می باشد. ایشان در واقع چون یک پروانه و فدایی برای علی (ع) بود.
,آیت الله علم الهدی توافق وین را یک فتنه خواند که از خط رهبری عدول کرده و گفت: وقتی در توافق وین از خط قرمز های رهبری عبور شده است قطعاً یک فتنه می باشد حال آنکه ممکن است، خوب باشد یا بد، زیرا در فتنه است که مسیر تاریک و جاده سیاه است و آدم نمی داند به کدام طرف برود.
,وی اظهار داشت: امروز نیزگفتمان رهبری باید محور عرصه های اجتماعی و سیاسی باشد و هیج تحلیل سیاسی وحقوقی نمی تواند عدول از خط رهبری در مساله توافق هسته ای را توجیه کند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه