گودین با اتلتیکو مادرید تا 2019 تمدید کرد
باشگاه اتلتیکو مادرید قرارداد دیگو گودین را تا سال 2019 تمدید کرد تا بحث پیوستن او به منچستر سیتی به کلی منتفی شود. حقوق سالیانه گودین برای ماندن در اتلتیکو شش میلیون یورو تعیین شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،و به نقل از سایت یورو اسپورت، دیگو گودین، ستاره اتلتیکو مادرید از بازیکنانی بود که شایعههای زیادی درباره جدایی او از این تیم اسپانیایی به گوش میرسید. منچسترسیتی جدیترین مشتری گودین بود و حاضر بود که رقم زیادی برای جذب او پرداخت کند اما سران اتلتیکو مادرید در نهایت موفق شدند که این مدافع باتجربه و گلزن خود را نگه دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,جیل مارین یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه اتلتیکو مادرید در گفتوگویی که با سایت این باشگاه داشت تاکید کرد که گودین قرارداد خود را تا سال 2019 با این تیم اسپانیایی تمدید کرده و قرار است سالانه شش میلیون یورو بدون پرداخت مالیات دریافت کند.
,مانوئل پیگرینی، سرمربی منچستر سیتی مدتهاست که به دنبال جذب این مدافع اروگوئهای است. میلان و چلسی هم از دیگر مشتریان گودین بودند، اما او در نهایت در اتلتیکو مادرید ماندنی شد.
,انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه