خیابانی در فسا که به تاریکی ختم می شود

خیابانی در فسا که به تاریکی ختم می شود
بلوار شهیدان کریم که حد فاصل میدان امام حسین(ع) و خیابان دانشگاه و به نوعی کمربندی فاز دو می باشد نیاز مبرم به تامین روشنایی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فسایی، بسیاری از شکایات مطرح شده از سوی شهروندان ساکن در اطراف این بلوار مربوط به تاریک بودن این محل و بروز مشکلات برای افراد است. به گفته کارشناسان روشن کردن معابر شهری و نورپردازی در شهر به منظور زیبا شدن و تامین امنیت، از وظایف اصلی اداره برق است. همچنین نورپردازی شهر در شب علاوه بر تامین امنیت، موجب ایجاد نشاط و شادابی در جامعه می شود. به نظر می رسد تاریک و کم نور بودن شهر فسا یکی از دلایل حضور کمتر مردم در ساعات شب در شهر می باشد.
به روایت دیگر تاریکی دلیلی برای ناامن شدن شهر است و در این صورت زمینه تخلفات فراهم می شود. البته وضعیت تامین روشنایی شهر فسا از سال گذشته تاکنون تا حدودی بهبود پیدا کرده اما تا نقطه مطلوب هنوز فاصله دارد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فسایی,
,

این بلوار از محدود بلوارهای فسا است که به نام دوشهید والامقام مزین شده است. 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه