logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

این دزد طلاها را شناسایی کنید

این دزد طلاها را شناسایی کنید
مرکز اطلاع‌رسانی پلیس آگاهی پایتخت با انتشار تصویر سارقی که در مقابل دوربین‌های مداربسته، اقدام به سرقت طلا کرده بود، از همشهریان خواست تا هرگونه اطلاعات خود از وی را در اختیار پلیس قراردهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا روز بیست و ششم تیر ماه یکی از شهروندان با مراجعه به کلانتری ۱۲۱ سلیمانیه به مأموران اعلام کرد که منزل وی واقع در خیابان پیروزی - انتهای خیابان مقداد مورد سرقت قرار گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع سرقت منزل و به دستور بازپرس شعبه هفتم دادسرای ناحیه ۱۴ تهران، پرونده جهت رسیدگی در اختیار پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

,

مالباخته پس از حضور  در پایگاه ششم آگاهی، در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: روز قبل به همراه خانواده به منزل یکی از بستگان رفته بودیم و در حدود ساعت ۱۱ شب به خانه برگشتیم؛ آن شب متوجه موضوع سرقت نشده اما دو روز بعد، به واسطه پیدا نشدن طلا و جواهرات همسرم و همچنین وجود شواهد مبنی بر دستکاری در سیم کشی دوربین‌های مدار بسته داخل خانه و نهایتاً به هم‌ریختگی در چیدمان وسایل منزل به ویژه در اتاق فرزندانم، به بازبینی تصاویر دوربین های مدرابسته پرداخته و متوجه حضور جوانی ناشناس در خانه شدیم.

,

پایگاه ششم

, پایگاه ششم ,

مالباخته در تشریح آنچه در تصاویر دوربین ها ثبت شده بود به کارآگاهان گفت: سارق ساعت ۹ شب از بالکن طبقه دوم وارد آپارتمان شده؛ ابتدا با چراغ قوه به بازرسی کلی پرداخته و در ساعت ۲۱:۳۸ بعد از حصول اطمینان از عدم حضور ساکنین وارد اتاق فرزندانم شده بود، برق اتاق را روشن کرده و صرفا به دنبال طلاجات می‌گشته که فیلم به خوبی زمان سرقت طلاجات را نشان می‌دهد. ضمناً از آنجایی که گاو صندوق نیز در اتاق فرزندانم قرار داشت، شخص سارق قصد سرقت محتویات داخل آن را داشته اما با وجود پیگیری های بسیار خوشبختانه موفق به پیدا کردن کلید گاو صندوق نشده بود. در آخرین لحظه، سارق متوجه دوربین های مداربسته شده و تلاش می‌کند تا آن را از کار بیندازد لیکن موفق به این کار نشده است.

,

مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با انتشار این خبر اعلام کرد: با توجه به ادامه رسیدگی به پرونده و به جهت شناسایی و دستگیری هرچه سریعتر متهم، دستور انتشار بدون پوشش تصویر به دست آمده این شخص از سوی مقام قضایی صادر شده است. لذا از تمام شهروندان که موفق به شناسایی تصویر متهم (سارق) شده و اطلاعاتی در خصوص هویت، محل سکونت، محل های تردد و حتی دیگر اقدامات مجرمانه این شخص دارند درخواست می‌شود تا هرگونه اطلاعات خود را از طریق شماره تماس ۳۳۱۹۰۰۰۵ در اختیار کارآگاهان پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دهند.

,

انتهای پیام/بخ

,

 
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه