جشنواره اقتصادی فرهنگی کرمان در برج میلاد؛
غرفه های فرهنگی اقتصادی پنج شهرستان جنوبی در برج میلاد
غرفه فرهنگی اقتصادی شهرستان های قلعه گنج ،منوجان ،فاریاب،رودبار و کهنوج در جنشواره فرهنگی اقتصادی کرمان واقع در برج میلاد مورد بازدید علاقمندان قرار گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از“مینوجهان” غرفه های فرهنگی اقتصادی شهرستان های قلعه گنج ،منوجان ،فاریاب،رودبار و کهنوج که شامل محصولات کشاورزی ، صنایع دستی و حصیری و نقشه های معادن و زمین شناسی شهرستان و تابلو و تصویرهای زندگی روستایی بود در جنشواره فرهنگی اقتصادی کرمان واقع در برج میلاد مورد بازدید علاقمندان قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “مینوجهان”,گفتنی است شهرستان قلعه گنج در جشنواره فرهنگی اقتصادی کرمان دارای یک غرفه وشهرستان های منوجان،رودبار ،فاریاب وکهنوج با هم دارای یک غرفه می باشند و همچنین از کتاب مینوجهان(تاریخ فرهنگی اجتماعی منوجان) با نویسندگی علیرضا دور اندیش در برج میلاد رونمایی شد.
, ,
,
, ,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
, رونمایی از کتاب مینوجهان(تاریخ فرهنگی اجتماعی منوجان) با نویسندگی علیرضا دور اندیش در برج میلاد
, ,
,
, , غرفه قلعه گنج, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه