تیم فوتبال کاوه بوکان صدر نشین لیگ دسته اول فوتبال استان
تیم کاوه بوکان که در هفته اول این مسابقات در مقابل نماینده مهاباد به تساوی یک بر یک رضایت داده بود با کسب این پیروزی چهار امتیازی شد و در صدر گروه سوم لیگ دسته اول استان قرار گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کانی پرس؛ بازی رفت تیم های کاوه بوکان و سردشت از هفته دوم رقابت های لیگ دسته یک استان با پیروزی قرمز پوشان بوکانی پایان یافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,در این بازی که از ساعت 17:30 روز پنج شنبه با حضور بیش از هزار تماشاجی بوکانی در استادیوم وحدت این شهرستان برگزار شد تیم کاوه توانست با نتیجه دو بر یک حریف سردشتی خود را با شکست بدرقه کند.
,تیم کاوه بوکان که در هفته اول این مسابقات در مقابل نماینده مهاباد به تساوی یک بر یک رضایت داده بود با کسب این پیروزی چهار امتیازی شد و در صدر گروه سوم لیگ دسته اول استان قرار گرفت.
,هردو گل کاوه در این دیدار توسط بازیکن کهنه کار بوکانی ناصر احمد نژاد به ثمر رسید و تنها گل سردشتی ها نیز از روی نقطه پنالتی درون دروازه قرمز پوشان بوکانی جای خوش کرد.
,دور مقدماتی لیگ دسته اول فوتبال استان اذربایجان غربی در سه گروه پنج تیمی در حال برگزاری است که در پایان این دور تیم های برتر به مرحله نهایی سعود خواهند کرد.
,انتهای پیام/خ
]
ارسال دیدگاه