رئیس جهادکشاورزی کامیاران عنوان داشت؛

مصرف کمتر آب و تولید بیشتر محصولات کشاورزی با روش کشت گلخانه ای

مصرف کمتر آب و تولید بیشتر محصولات کشاورزی با روش کشت گلخانه ای
جهاد کشاورزی در زمینه تامین گونه های گیاهی پر محصول، کمک به تامین اقلام لازم برای بسته بندی، تهیه دستگاه های پیش سرد کن و خودروهای سردخانه دار جهت حمل و نقل محصولات، اقدامات قابل قبولی انجام داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهو خبر؛ "بهرام کوشکی" رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان کامیاران صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار شاهو خبردرباره مزایای کشت گلخانه ای گفت: این گونه کشت می تواند در مدت زمانی کوتاه بازده محصولی بهتر و بیشتری داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهو خبر؛,

 

,

وی در این باره اظهار داشت: با رواج کشت گلخانه ای هم می توان به کارآفرینی پرداخته و میزان آمار بیکاری را کاهش داد و هم با تشکیل تعاونی های مختلف و جمع نمودن سرمایه های کوچک، درآمدزایی داشت.

,

 

,

کوشکی از دریافت تسهیلات خاص برای راه اندازی و توسعه این گونه امور تولیدی خبر داد و گفت: این اداره برای توسعه در بخش باغداری و کشت گلخانه ای، در فصول مناسب نهال و دیگر موارد مورد نیاز کار را در اختیار متقاضیان قرار می دهد، ضمنا تسهیلات پولی نیز در نظر گرفته می شود.

,

 

,

رئیس جهاد کشاورزی کامیاران با اشاره به علل تشویق به کشت گلخانه ای ابراز داشت: علت های گوناگونی علاوه بر آنچه که ذکر گردید برای توسعه این گونه کشت وجود دارد، از جمله مصرف کمتر آب و هزینه کمتر در مصرف آن از علت های اصلی می باشد، زیرا با کشت گلخانه ای آب کمتری مصرف شده و میزان تولید افزایش می یابد.

,

 

,

رئیس اداره جهاد کشاورزی کامیاران در پایان با تاکید بر آموزش و ترویج در این زمینه خاطر نشان کرد: این اداره علاوه بر آموزش و ترویج به توسعه این گونه کشت و به خصوص در زمینه تولید توت فرنگی پرداخته است، همچنین جهاد کشاورزی در زمینه تامین گونه های گیاهی پر محصول، کمک به تامین اقلام لازم برای بسته بندی، تهیه دستگاه های پیش سرد کن و خودروهای سردخانه دار جهت حمل و نقل محصولات اقدامات قابل قبولی انجام داده است.

,

 

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه