رئیس شورای تامین شهرستان سرخس مطرح کرد؛

ایجاد اشتغال پایدار مهمترین عامل مقابله با ناهنجاری های اجتماعی است

ایجاد اشتغال پایدار مهمترین عامل مقابله با ناهنجاری های اجتماعی است
رئیس شورای تامین شهرستان سرخس گفت: مهم ترین عامل برای مقابله با ناهنجاری های اجتماعی ایجاد اشتغال پایدار و افزایش دانایی و آگاهی مردم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حسین سنجرانی در گفتگو با نسیم سرخس، با بیان اینکه شهرستان سرخس یک شهرستان امن است، گفت: مرزبانی شهرستان سرخس به طور شبانه روزی در حال کار است و نسبت به بسیاری از مناطق مرزی، امنیت بسیار خوبی داریم و این نتیجه زحمات مرزبانان ما است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم سرخس,

 

,

فرماندار سرخس افزود: الحمدالله در شهرستان سرخس سپاه پاسداران، ارتش، مرزبانی، دستگاه های اطلاعاتی و نیروی انتظامی آمادگی خوبی دارند.

,

 

,

وی عنوان کرد: امنیت بسیار خوبی در شهرستان سرخس وجود دارد، منتهی یک سری ناهنجاری های اجتماعی ناشی از بیکاری، فقر و مواد مخدر نیز است که نیروی انتظامی تلاش می کند این ها را به حداقل برساند.

,

 

,

سنجرانی تصریح کرد: وقتی که فقر و بیکاری است، افراد نیز به دنبال این هستند که با یک راهی شکم زن و بچه اش را سیر کند.

,

 

,

رئیس شورای تامین شهرستان سرخس مهم ترین عامل برای مقابله با ناهنجاری های اجتماعی را ایجاد اشتغال پایدار و افزایش دانایی و آگاهی مردم دانست و خاطرنشان کرد: سواد خواندن و نوشتن، شعور اجتماعی و فرهنگ عمومی جامعه باید رشد کند و افراد نیز باید یک درامد پایداری داشته باشند.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه