از الهام چرخنده تا بهنوش بختیاری؛

حمله افراطیون داخلی با چاشنی رسانه‌های معاند!

حمله افراطیون داخلی با چاشنی رسانه‌های معاند!
دوست دارم جامعه‌شناسی بخوانم تا مثلاً بعد از توافق هسته‌ای سریع ذوق‌زده نشوم و به عواقب و آینده آن فکر کنم، مثلاً درباره اینکه بعد از ترکمنچای چه اتفاقی افتاد!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از سایت قم فردا،همین حرف‌های ساده اما دقیق بهنوش بختیاری در یک برنامه رادیویی کافی بود که بار دیگر رسانه‌های مدعی اصلاحات آتش توپخانه خودشان را به سمت این بازیگر نشانه بروند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا, قم فردا,

دراین‌بین این روزنامه آفتاب یزد بود که سابقه ترانسفر خبرنگار به رسانه‌های معاند و ضدانقلاب را بارها در کارنامه خود ثبت کرده، در مطلبی توهین‌آمیز وی را مدعی جانب‌داری و.. معرفی کرد اما این پایان ماجرا نبود و در صفحات اجتماعی هم که در این مواقع از طریق سایت‌های معاند فارسی‌زبان هدایت می‌شوند، دامنه این حملات ادامه داشت تا این‌که با واکنش قاطع این بازیگر روبرو شد.

,

این بازیگر در جواب حاشیه‌سازی‌های ایجادشده، نوشت: سلام قربان.. کامنت شما رو خوندم.. معنی عصبانیت شما رو نفهمیدم.. عقیده‌ای هرچند مخالف عقیده بعضی از افراد گفته‌شده با احترام و شخصی درنهایت بی‌ادبی آبرو برده ... چرا از ناحق طرفداری می‌کنید. خیلی از خبرنگارا شریفن و اتفاقاً از دوستای نزدیک من هستن. روی صحبتم با اون شخصیه که نفهمید داره چه نپختگی میکنه. می‌دونم شغل سختی دارید. اما باید انسانیت رو در نظر گرفت. من حرفی و زدم که رهبر مملکتم گفته که آگاه باشیم و معتدل. مگه خود رییس جمهور بر اعتدال تأکید ندارن. دلیل عصبانیت شما چیه که تهدید می‌کنید. یعنی حرف حق انقدر دردآوره؟ خواهش می‌کنم خدا رو در نظر بگیرید. من سر جنگ با اون آقا ندارم. نمی‌شناسمش. ولی ایشون سر جنگ و با من باز کرد. شما باید به عنوان یک خبرنگار مسلط و آگاه و بحق باشید که مردم قبولتون کنن. با آرزوی پیروزی همه اقشار زحمتکش جامعه و جنابعالی. یاعلی

,

البته ابراز علاقه بازیگران به رهبر معظم انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران پیش‌ازاین هم با حاشیه‌سازی و لیدری رسانه‌های معاند روبرو شده است.

,

در نوروز 93 هم که الهام چرخنده، به‌رسم ادب ابتدا عید را به مقام معظم رهبری تبریک گفت، موج تخریب‌ها و توهین‌ها علیه وی آغاز شد و کار به‌جایی رسید که عده‌ای به خودرو وی حمله کردند و با شکستن شیشه‌های ماشین وی، او را مورد اهانت و توهین قراردادند.

,

پیش‌ازاین نیز این ماجراها برای عده‌ای دیگر از هنرمندان کشورمان اتفاق افتاده و عده‌ای اوباش منتسب به جریان روشنفکری، برخی هنرمندان را که به‌نظام و انقلاب متعهد بودند را مورد توهین و تخریب و اذیت و آزار قرار داده‌اند.

,

شهاب حسینی بازیگر محبوب کشورمان به خاطر حضور و سخنرانی در دیدار بازیگران با مقام معظم رهبری در سال ۸۹ از سوی این جریان موردحمله و توهین و تخریب قرار گرفت.

,

پروانه معصومی نیز که در دیدار سال ۸۹ بازیگران با مقام معظم رهبری حضور داشت و در این دیدار دقایقی به صحبت و سخنرانی پرداخت، از این قاعده مستثنی نماند و در فضاهای مجازی نیز کمپین‌های توهین و تنفر و تخریب علیه وی به راه انداختند.

,

به‌هرحال علاقه و ارادت مردم ایران به مقام ولایت و رهبر انقلاب که موجب پایداری و دوام انقلاب اسلامی‌شده موضوعی است که دشمنان نظام آن را در راستای اهداف خود نمی‌بینند و از هر روزنه‌ای برای ضربه زدن به این خواست ملت ایران استفاده می‌کنند.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه