رئیس ارشاد دیلم:

انجمن های فرهنگی و هنری شهر امام حسن دیلم ساماندهی می شوند

انجمن های فرهنگی و هنری شهر امام حسن دیلم ساماندهی می شوند
عبد الصمد دشتی گفت: انجمن‌های فرهنگی و هنری در شهر امام حسن بزودی ساماندهی و در مسیر جدیدی از فعالیت قرار می گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا عبدالصمد دشتی در گفتگو با خبرنگار عصردیلم؛ با اشاره به فعالیت انجمن‌های فرهنگی و هنری شهرستان دیلم، گفت: هنرمندان فعالی در سطح بخش امام حسن هستند که می بایست شناسایی و ساماندهی شوند و امیدواریم با راه اندازی انجمن های فرهنگی و هنری شاهد رونق و از سر گیری مجدد فعالیت های هنرمندان در این بخش باشیم.
وی با اشاره به اینکه این انجمن‌های فرهنگی و هنری زیر نظر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت دارند، افزود: فعالیت این انجمن‌ها در رشته‌های مختلف از جمله هنرهای تجسمی، موسیقی، شعر، فیلم و عکس، خوشنویسی، تئاتر و... بوده است.
دشتی عنوان کرد: یکی از اولویت‌های مهم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دیلم در سال 94، ساماندهی و توجه به انجمن‌های فرهنگی و هنری در این شهرستان است.
وی با اشاره به انجمن خبرنگاران دیلم،گفت: این انجمن در دست راه‌اندازی بوده و اساسنامه آن در حال تهیه است./انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا ,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه