logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع):

قوه قضائیه بارقه امید را دردل عدالتخواهان زنده کرد

قوه قضائیه بارقه امید را دردل عدالتخواهان زنده کرد
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در بیانیه‌‌ای اعلام کرد: قوه قضائیه با اقدام اخیر گامی جدی و اثرگذار در مبارزه با دانه درشت ‌هایی که از حاشیه امن و پشت گرمی برخی از مسئولین برخوردار هستند را به نمایش گذاشت و بارقه امید مبارزه با فساد را بار دیگر در دل عدالتخواهان زنده کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛ بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در بیانیه‌‌ای حمایت خود را از اقدام اخیر قوه قضائیه اعلام کرد که متن بیانیه به شرح زیر است:

حضرت آیت‌الله آملی لاریجانی؛
سلام علیکم؛

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛,
,
,
,

در طول حیات پربار جمهوری اسلامی ایران شاهد هستیم با وجود فشارهای همه جانبه کشورهای مستکبر و کارشکنی منافقان در برابر پیشرفت‌های انقلاب اسلامی، پیشرفت های مناسبی در حوزه های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی صورت پذیرفته است و جوانان این مرز و بوم کماکان برای فتح قله های پیشرفت گام برخواهند برداشت تا خاری بر چشمان دشمنان نظام اسلامی باشد. نظام اسلامی با پشتوانه شعارهای تحقق عدالت اجتماعی، مبارزه با فساد و امنیت ملی و فردی در راه طولانی پیشرفت همه جانبه گام برمی دارد بنابراین برای کاربست این شعارها باید همه دوستداران انقلاب اسلامی تمام تلاش خود را به کار ببرند.


حضرت آیت‌الله آملی لاریجانی

همگان مطلع هستند که پس از ورود دستگاه قضایی به پرونده امنیتی- اقتصادی آقای مهدی هاشمی فشارهای همه جانبه لابی های ثروت و قدرت بر قوه قضاییه و قاضی پرونده وارد شده است که با ایستادگی و اقتدار قابل تحسین این قوه همراه شد و بالاخره پس از کارشکنی های فراوان متهم برای گذراندن محکومیت حداقلی خود به زندان رفت؛ از همین رو از سوی دانشجویان انقلابی از تلاش های شبانه روزی جنابعالی، قاضی پرونده و اعضای قوه قضائیه تشکر می نماییم؛ تلاش‌های خالصانه‌ای که از یک سو اجرای قانون و اقتدار در برابر فشارهای بی حد و اندازه افراد ذی نفوذ را نشان داد و از سوی دیگر گامی جدی و اثرگذار در مبارزه با دانه درشت های که از حاشیه امن و پشت گرمی برخی از مسئولین برخوردار هستند را به نمایش گذاشت و بارقه امید مبارزه با فساد را بار دیگر در دل عدالتخواهان زنده کرد.

هرچند زیر سوال بردن رای دادگاه قانونی و عادل برای کسانی که در هنگامه جشن مردم سالاری دینی در سال ۱۳۸۸ در برابر هتاکان به جمهوریت و اعتبار نظام سکوت کردند و حتی اعضای خانواده آنان در میان فتنه‌گران دستگیر شدند و در برابر هر شکست انتخاباتی خود شائبه دروغین تقلب و مهندسی آرا را بیان می کنند و به نهادهای قانونی مانند شورای نگهیان و نیروهای امنیتی بهتان می زنند؛ امری عجیبی نیست گویا آنان بقای خود را در نفیرهای شادی دشمنان انقلاب جست و جو می‌کنند بنابراین از جنابعالی می‌خواهیم در برابر این سخنان ناپسند و بی‌پایه که حاکی از تغییرات بنیادین آنان است، از ابزارهای قانونی استفاده نماید.


ریاست محترم قوه قضائیه

پیشبرد همه جانبه فسادزدایی از ارکان اداری کشور به خصوص در سطوح کلان و مبارزه با پدیده منفور «آقازادگی» و حاشیه امن برای برخی از مسئولین باید همچنان سرلوحه و دستور کاراصلی این نهاد انقلابی قرار بگیرد؛ هرچند محکومیت آقایان رحیمی و هاشمی گامی اثربخش و جدی در افکارعمومی و بازگشت اعتماد به قوه قضایی بود ولی دامنه ی افسارگسیخته فساد در بدنه اداری کشور همچنان گسترده تر می شود و راهی جز اقدام انقلابی همه جانبه را می‌طلبد به همین خاطر از شما تقاضا داریم که با عنایت به انعکاس و اثرپذیری لایه های اجتماعی در پدیده فساد بر تسریع پیگری این چنین پرونده های بیفزایید زیرا که اطاله این پرونده ها خدشه بر اعتبار نظام اسلامی است.


حضرت آیت‌الله آملی لاریجانی

قوه قضائیه در آینده آزمون‌های دیگری برای فراگیری عدالت در جامعه اسلامی پیش روی خود خواهد داشت؛ پرونده‌های که افکارعمومی خواهان رسیدگی فوری آنان هستند مانند محاکمه سران فتنه، پرونده کرسنت، پرونده سعید مرتضوی و...که از شما خواهش می‌کنیم شرایطی را مهیا کنید تا فرجام این پرونده ها زودتر مشخص شد مسلما دانشجویان انقلابی برای پیشبرد این پرونده های حامی قوه قضائیه خواهند بود.

 
والسلام علی من اتبع الهدی
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

پایان پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه