تبلیغات برای فتنه گران؛
حجت الاسلام ابطحی!ازعلاقه به سیاوش قمیشی تا تطهیر سران فتنه + تصاویر
ابطحی در مطلب جدید خود در خصوص نمایشگاه نقاشی دختر یکی از سران فتنه اطلاع رسانی کرده و به همین بهانه از سران فتنه به عنوان هنرمند یاد کرده است.چگونه است که جناب ابطحی یک روز سران فتنه را خائن و نادان و لجباز خطاب می کند ...[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا:به نقل از "ره به ری":محمد علی ابطحی معاون پارلمانی “رئیس جمهور اصلاحات” از جمله سیاست مداران ایرانی است که اظهاراتش (از تبریک ولنتاین تا بازنشر آثار سیاوش قمیشی )همواره با حاشیه های زیادی همراه بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا:,مطالب ارسال شده از سوی وی نیز همواره با واکنش های کاربران شبکات اجتماعی همراه بوده است.
,اولین بار در سال ۸۷ بود که وی در مصاحبه ای با نشریه رویش از علاقه خود به آهنگ های سیاوش قمیشی گفته بود.
,بعد از ان در شهریور ماه سال ۹۳ بود که آهنگی از سیاوش قمیشی در صفحه شخصی وی منتشر شد.
,در همان سال بود که ابطحی در مطلبی طنز در خصوص سختی ماه مبارک گفته بود : ماه رمضان در این روزهای ۱۷ ساعته، باید هندزفری گذاشت توی گوش و مدام “طاقت بیار” رفیق “قمیشی” گوش داد.
,این روزها مطالب جدید صفحه شخصی ابطحی در حالی منتشر می شود که تقریبا در تمام آنها اشعاری از این خواننده لس انجلسی به چشم می خورد.
,این موضوع آن قدر زیاد در مطالب ابطحی به چشم می خورد که توجه مخاطبین وی را نیز به همراه داشته است.
, ,
,
, ابطحی و تطهیر سران فتنه
, ابطحی و تطهیر سران فتنه,می توان اظهارات ابطحی پس از فتنه ۸۸ ر ا ، از متناقض ترین اظهار نظر های سیاسی دانست.
,ابطحی در جایی(در اعترافات تاریخی خود) عملکرد میر حسین موسوی ، خاتمی و هاشمی رفسنجانی و در فتنه ۸۸ را ناشی از نادانی ، خیانت و انتقام گیری دانسته بود.
,وی در حالی بر اظهارات فوق تاکید دارد که در جایی از این افراد به عنوان خدمتگزار ، هنرمند و … یاد می کند.
,در مطالب اخیری که توسط ابطحی منتشر می شود ، اطلاع رسانی در خصوص سران فتنه و نشان دادن چهره مقدس و محترم از این خائنین به نظام و ملت به خوبی دیده می شود.
, ,
,
, ,
,
, ابطحی در مطلب جدید خود در خصوص نمایشگاه نقاشی دختر یکی از سران فتنه اطلاع رسانی کرده و به همین بهانه از سران فتنه به عنوان هنرمند یاد کرده است.
,
تصویر فوق دختر یکی از سران فتنه را نشان می دهد که ابطحی از وی و پدر و مادرش به عنوان هنرمند یاد کرده است.
,
, تصویر فوق دختر یکی از سران فتنه را نشان می دهد که ابطحی از وی و پدر و مادرش به عنوان هنرمند یاد کرده است.
,در همینجا دو سوال در ذهن ایجاد می شود که ابطحی باید به آن پاسخ دهد :
,سوال اول این است که چرا جناب ابطحی یک روز سران فتنه را خائن و نادان و لجباز خطاب می کند (رجوع شود به متن اعترافات تاریخی ابطحی) و یک روز هم مانند همین امروز از انها به عنوان هنرمند یاد می کند ! بالاخره یک بام و دو هوا که نمی شود ! سران فتنه هنرمند هستند یا آن طور که در اعترافات خود گفتید لجباز و خائن و نادان اند ؟
,سوال دوم این است که بر فرض چشم پوشی بر سوال مهم فوق ، اگر جناب ابطحی سران فتنه را هنرمند می دانند ، دقیقا کدام یک از افعال این افراد را مصداق هنر می دانند؟ ایجاد فتنه و آتش زدن خانه خدا (مسجد لولاگر) از نظر جناب ابطحی مصداق هنر است ؟
,ایجاد اغتشاش و ایستادن در مقابل نظام مظلوم و مقتدر مصداق هنر است ؟
,نکند ابطحی رقص و پایکوبی در عاضورا ۸۸ را مصداق هنر است ؟
,اخیرا مشاور سابق شورای امنیت ملی آمریکا اعلام کرده است که امریکا با سران فتنه در سال ۸۸ نامه نگاری کرده است.
,در نامه نگاری دولت آمریکا و سران فتنه از انها خواسته شده بود که به سوال ذیل پاسخ دهند:
,“چهکاری باید انجام دهیم؟ چهکاری نباید انجام دهیم؟”
,احتمالا جناب ابطحی همین نامه نگاری و خیانت اشکار به کشور را مصداق هنر می دانند.
,سوالات فوق تنها بخشی از ان چیزی است که اصلاح طلبان باید به آن فکر کرده و بر تامل کنند.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه