پیش از ظهر امروز؛
همایش راهکارهای تحقق و توسعه امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد
همایش "راهکارهای تحقق و توسعه امر به معروف و نهی از منکردر دانشگاه" پیش از ظهر امروز در دانشگاه پیام نور تبریز برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، همایش راهکارهای تحقق و توسعه امر و منکر در دانشگاه ها با حضور ائمه جمعه تبریز و شهرستان ها، اساتید و دانشجویان در دانشگاه پیام نور برگزار شد.
دکتر واحدی رئیس دانشگاه های پیام نور در این همایش گفت: از مجموعه 132 مقاله ی ارسال شده به دبیر خانه همایش با داوری اساتید دانشگاه و حوزه 76 مقاله مورد پذیرش واع شد.
وی ادامه داد: 48 اثر درقالب های شعر، داستان، نقاشی، خط، گرافیک و منبت کاری نیز به دبیر خانه جشنواره ارسال شده بود که در نمایشگاه جنبی این همایش مورد بازدید عموم قرار دادیم.
,
,
,
,
, ,
,
,
وی در رابطه با فلسفه برگزاری این همایش عنوان کرد: در راستای عمل و اشاعه فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر این برنامه شکل گرفت و با فراخوان استانی از تمام دانشجویان و اساتید و پژوهشگران مقاله هایی در این رابطه گرد آوری نمودیم.
واحدی خاطر نشان کرد: تا راهکارها مورد بررسی قرار گیرند و با فرهنگ سازی از دانشگاه زمینه پیاده سازی آن در جامعه میسر شود.
رئیس دانشگاه های پیام نور استان عنوان کرد: این همایش در دو نوبت صبح و عصر با ارائه مقاله های برتر به کار خود پایان خواهد داد.
وی در رابطه با برگزیدگان این همایش اظهار داشت: دکتر علی رضا جعفرزاده، مهناز رهنما و دکتر احمد اصل هاشمی توانستند با ارائه مقالات علمی و کاربردی رتبه های برتر را از آن خود نمایند.
گفتنی است در این همایش از پژوهشگران برتر دانشگاه های پیام نور تجلیلی به عمل آمد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه