بین الطلوعین در معصومیت کرامت رنگ شادی گرفت
عارفه ای فاضله، دوشیزه ای علامه، فاطمه ای معصومه، روزی به لطافت دختر را در تارک هستی نقش می بندد، خوشا به حال مردمی که عاشق تر از حور و ملک گرد مزارش نجوا می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از " پایگاه اطلاع رسانی بوتیا "، نفس سرکشم آرام بگیر تا مرغ جانم از قفس خاکی اش پر بکشد و در آستان محبوبه ای معصوم، جان تازه ای گیرد، اولین ماه حرمت خدا، به یمن آمدن پاکیزه ترین دوشیزگان عالم، محلول می شود و خانه موسی بن جعفر باری دیگر نورانی ترین سرای جهان لقب می گیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی بوتیا ,طلوع شمسه ترین ستارگان آسمان امامت، بر آستان خورشید پر فروغ ایران و سلطان غریبان جهان، حضرت علی بن موسی الرضا بر کویر تشنه ی دل های شیعیان تبریک و تهنیت می گوئیم.
,از امروز، زمین بین دو خورشید، ده روز یگانه وار می چرخد تا لحظه لحظه ایامش منور به لوحکرامت خاص خدا شود وآسمان با همه وسعتش به قداست قدومشان و در برابر فضلشان سر تعظیم فرود آورد.
,آن زمان که سی مرغ در پی سیمرغ جان فنا کردند، پس از سال ها یگانه مرغی که سیمرغ نام گرفت خود را مرغ حرم یار دید، آری سیمرغ دیگر افسانه نیست و راز سیمرغ شدن، بی خود شدن و پر کشیدن تا آسمان جانان از فراز گلدسته های عترت است و امروز هزاران سیمرغ سرای عصمت قم را تا آسمان شهر رضا گلباران می کنند.
,روح اهورایی آلوده به جسم خاکی ام، از حرم عصمت برایتان دانه محبت بر می چیند تا از شکوه قیامتی به وسعت عشق زائران حضرت فاطمه معصومه( س)، برایتان بنویسد؛جایی که مردمانی گریان به هوای رضای خدا گرد حرمش طواف معرفت می کنند، خدایشان بر گردنشان بهشت را واجب می کند تا در منزلت با زائران حرم حسین( ع) برابر شوند؛
,« گرمای هوس وجودم را به خنکای وضو، رامِ زیارت کردم، دل سرخوش ز تشویشم به نوازش دستان مادر هم آرام نمی گرفت، هوایی ام کرده بود، بار سفر را بستم و راهی قم شدم، نمی دانم چطور به حرم رسیدم ولی تا به خود آمدم هیبت غریبه ای آشنا، دیدگانم را به اشک شوق میهمان کرده بود، پاهایم جرات پیش رفتن و دلم طاقت ماندن نداشت، در این دوگانگی، حقارتم در برابر کمال هستی عیان شد.
,عارفه ای فاضله، دوشیزه ای علامه، فاطمه ای معصومه، روزی به لطافت دختر را در تارک هستی نقش می بندد تا حتی بهترین مردان زمانش لایق وصال او نباشند و یگانه علی زمان در مقام ولایت و برادری اش تمام هستی اش باشد.
,انگار همه خوبان عالم گرد حرمش جمع آمدند، جمکران هم در تعظیم عمه ارباب، زینت کرده است، بانک انا المهدی امروز از قم شنیده می شود و تمام انبیاء و منظومه ی امامت در حرم معصومه اش برای ظهور منجی موعود دعا می کند.
,چه تلخی شیرینی دارد این سوز انتظار اگر در جوار حرم یار باشد و تنها بانگ انا المهدی مرا از این رویای شیرین بیدار می کرد، کبوتران نای نشستن ندارند، صدای آوازشان، گوش آسمان را کر کرده است، آسمان حرم با ریزش انوار سبز و سفید و قرمز روشن شده است، بوی حسین می آید.
,خوشا به حال مردمی که عاشق تر از حور و ملک گرد مزارش نجوا می کنند، اینجا بهشت زمین است که با عطر صلوات معطر می شود و رنگ ها و نژاد ها، فرهنگ ها و زبان ها در نهایت معصومیتش رنگ انسانیت به خود می گیرد، تضاد ها حل می شود تا امواج پر خروش حاجت بر شادی عیدانه اش روا گردد.
,حاملان عرش به اعتبار حضرت معصومه(س) راه زمین را به کرامت الهی فرش کرده اند و در عظمت میلادش همین بس که بشارت خدا، تمام هستی اش را فرا گرفته است که می گوید: « بندگان من، عمل از سر گیرید، گذشتهتان را به او بخشیدم»
,پس به کوری چشم شیطان های انس و جن، عاشقان عیدتان مبارک.
,انتهای پیام/م
,]
ارسال دیدگاه