باحضور معاون وزیر ارشاد؛
تماشاخانه شمس در بجنورد افتتاح شد
همزمان با آغاز دهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی با حضور معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تماشاخانه شمس استان در محل مجموعه فرهنگی گلشن شهر بجنورد افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اترک نیوز، سالن پلاتو تماشاخانه شمس با ظرفیت پذیرش 150 نفر برای برگزاری نمایش های تئاتری امروز با حضور مردادخانی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولان استانی گشایش یافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اترک نیوز,
در سالن این تماشاخانه در زمان برگزاری جشنواره سراسری تئاتر رضوی هر روز دو اجرا از یک نمایش اجرا خواهد شد، که در نخستین شب از برگزاری این جشنواره، نمایش نیم مرده به روی صحنه می رود.
,
تاکنون 10 میلیارد ریال به منظور ساخت پلاتوی بجنورد و یا همان تماشاخانه شمس هزینه شده است که نیمی از مجموع این اعتبار از محل اعتبارات وزارتخانه و نیم دیگر آن نیز از منابع استانی تامین شده است.
,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه