ممانعت از برگزاری مسابقات استانی در سهروفیروزان

ممانعت از برگزاری مسابقات استانی در سهروفیروزان
درحالی که پنجشنبه گذشته قرار بود مسابقات استانی سبک سایوکان در سالن میثاق سهروفیروزان برگزار شود و همه تیم ها از شهرستانهای استان نیز حاضر شده بودند اما مسئولین بخش از برگزاری این مسابقات جلوگیری کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پلنا، با توجه به هماهنگی های انجام شده بین اداره ورزش و جوانان شهرستان فلاورجان و بخشداری پیربکران قرار بود پنجشنبه گذشته مسابقات کمربندطلایی قهرمانی استان، سبک سایوکان در سالن میثاق روستای سهروفیروزان برگزار شود و به نوعی برگزاری این مسابقات افتتاح رسمی سالن میثاق هم بود که چند بار در یک سال گذشته افتتاح گردیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پلنا،,

به گفته مسئول برگزاری مسابقات شهرستان، نزدیک به ۲۵۰نفر در سالن برای انجام این مسابقات حاضر شده بودند که صبح پنجشنبه با فشارهایی که از سوی مسئولین بخش آمد از برگزاری این مسابقات در سالن میثاق جلوگیری به عمل آمد و علی رغم همه هماهنگی ها مجبور شدیم سالن را تخلیه کنیم که این مساله باعث اعتراض مربیان و سرپرستان تیم های حاضر از شهرستان های دیگر  استان شد که مسافت های چند صد کیلومتری برای حضور در این مسابقات طی کرده بودند.

,

وی افزود: خوشبختانه علی رغم این آبرو ریزی که برای شهرستان بابت بیرون کردن ورزشکاران از سالن میثاق سهروفیروزان بوجود آمد اما رییس اداره ورزش شهرستان به سرعت با مسئولین محلی در شهر کلیشادوسودرجان هماهنگی های لازم را انجام داد و مسابقات در کمتر از چند ساعت به سالن کوثر این شهر انتقال داده شد تا بیش از این شهرستان فلاورجان به حاشه نرود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه