مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری زنجان خبر داد

مردم مهمترین عامل آتش سوزی های اخیر استان زنجان

مردم مهمترین عامل آتش سوزی های اخیر استان زنجان
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان درباره دلایل آتش سوزی در مناطق استان زنجان و شهرستان طارم گفت: هر چند دلایل این آتش سوزی ها در دست بررسی است اما عامل انسانی همچون روشن کردن آتش از سوی چوپانان و شکارچیان می تواند در این امر دخیل باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، بهمن اسکندری امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان ،حضور نیروهای مختلف مردمی، بسیج، سپاه، ارتش در کنار سایر نیروها برای کنترل و مهار آتش را یادآور شد و اظهار کرد: محیط زیست استان می ­توانست نسبت به اعزام کارشناسان برای مهار آتش اقدام کند که در مقابل تنها به اعزام چند نیرو خلاصه شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان, ­,

 وی با اعلام اینکه برای مهار آتش در سرخ آباد بیش از 50 نیروی منابع طبیعی استان حضور داشتند، افزود: برای مدیریت مهار آتش در طول شبانه روز نیروها را شیفت­بندی شده تا کنترل و مدیریت آتش از دسترس خارج نشود .

,

مدیر کل منابع طبیعی استان با اعلام اینکه آتش سوزی روی داده در مناطق مختلف استان زنجان به مرز 100 هکتار رسید،گفت: میزان آتش­سوزی در منطقه سرخ آباد شهرستان طارم نزدیک به50 هکتار ، کله سر شهرستان زنجان 30 هکتار و در رشیدآباد به مرز20 هکتار  بود.

,

اسکندری  با بیان اینکه بالگرد به تانکر آب و تشکیلات مهار آتش مجهز نبود، ادامه داد:  بالگرد برای انتقال و جابجایی نیروها می توانست وارد میدان شود و به همین دلیل تصمیم بر لغو پرواز این بالگرد به منطقه گرفته شد.

,

انتهای پیام /پ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه