فرماندار سابق خلخال، میهمان ویژه جبهه ایستادگی

فرماندار سابق خلخال، میهمان ویژه جبهه ایستادگی
فرماندار سابق خلخال، پنجشنبه آینده میهمان ویژه جبهه ایستادگی استان اردبیل است تا در خصوص موضوعات و مسائل روز، به تحلیل شرایط بپردازد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلانه، جبهه ایستادگی استان اردبیل پنجشنبه 29 مرداد این هفته ، طبق برنامه های خود در راستای بررسی دیدگاهها و نظرات کاندیداهای احتمالی و کارشناسان مسائل سیاسی و اقتصادی و اجتماعی از هوشنگ محمدی، فرماندار سابق خلخال دعوت کرده است تا میهمان ویژه مراسم این جریان سیاسی باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانه,

هوشنگ محمدی فرماندار سابق شهرستان خلخال و مدیرکل اسبق حوزه استانداری اردبیل میهمان و یکی از کاندیداهای احتمالی از حوزه انتخابیه اردبیل ، نیر و نمین و سرعین و یا در حوزه انتخابیه خلخال و کوثر خواهد بود.

,

محمدی در دوران تحصیلی عضو هئیت مرکزی انجمن اسلامی اردبیل و مسئول بسیج دانش آموزی دبیرستان شهید بهشتی بوده است و از سال 74  حرفه خبرنگاری را در مجله سنبله شروع کرد و در سال 1375 به استخدام وزارت جهاد سازندگی درآمد.

,

در سال 1378 به عنوان ( کارمند) جهادگر نمونه در سطح کشور انتخاب شد.

,

از جمله سوابق وی می توان به مسئول مالی اداره کل جهادسازندگی ، مدیر تجهیز و توسعه اداره کل جهاد کشاورزی، مشاور رئیس مرکز آموزش عالی وزارت جهاد کشاورزی( مرکز حضرت امام خمینی (ره)) و همزمان رئیس ستادهماهنگی مرکز و مدیر اداری، مشاور مدیر عامل صندوق توسعه سرمایه گذاری کشاورزی، مدیر حوزه مدیرعامل  حراست، معاون امور استانهای وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل حوزه استانداری اردبیل، فرماندار شهرستان خلخال بوده و در در حال حاضر مدیر حقوقی صندوق توسعه بخش کشاورزی ، جهاد کشاورزی است.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه