اردوهای طرح هجرت 3 دانش آموزان بسیجی در بن آغاز شد

اردوهای طرح هجرت 3 دانش آموزان بسیجی در بن آغاز شد
اردوهای طرح هجرت 3 دانش آموزان بسیجی با مشارکت صدنفر از دانش آموزان شهرستان بن آغاز به کار نمود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مرضیه علی بیگی مسئول بسیج دانش آموزی شهرستان بن در گفت و گو با خبرنگار زنگ خبر گفت: بسیج به عنوان بزرگترین نهاد مردمی و فرهنگی با ارائه طرح های مختلف از جمله ایجاد حلقه های صالحین ، فلاحین ، طرح های بسبج سازندگی ، اردوهای جهادی، طرح هجرت و ... علاوه بر هدفمند کردن وقت جوانان و نوجوانان اثرات سازنده ای بر حوزه های مختلف اقتصادی، محرومیت زدایی، فرهنگی ، مذهبی  و آگاهی بخشی دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ، مرضیه علی بیگی مسئول بسیج دانش آموزی شهرستان بن در گفت و گو با خبرنگار زنگ خبر گفت: بسیج به عنوان بزرگترین نهاد مردمی و فرهنگی, زنگ خبر, با ارائه طرح های مختلف از جمله ایجاد حلقه های صالحین ، فلاحین ، طرح های بسبج سازندگی ، اردوهای جهادی، طرح هجرت و ... علاوه بر هدفمند کردن وقت جوانان و نوجوانان اثرات سازنده ای بر حوزه های مختلف اقتصادی، محرومیت زدایی، فرهنگی ، مذهبی  و آگاهی بخشی دارد,

 
وی تصریح کرد: یکی از طرح های موفق بسیج در جهت  غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان، طرح هجرت است که شرکت کنندگان در زمینه های اعتقادی، مهارتی، آموزشی و فرهنگی آموزش های لازم را دیده و به صورت عملی با دنیای کار و فعالیت آشنا شده و مهارت های خود را ارزیابی می کنند.

 علی بیگی خاطر نشان کرد: طرح هجرت3 از 24 مرداد ماه آغاز شد و تا نیمه اول شهریورماه ادامه دارد و صد نفر از دانش آموزان دختر و پسر در این طرح شرکت کرده اند.

 وی ارائه برنامه های متنوع را از عوامل موثر در ایجاد انگیزه برای دانش آموزان در ورود به طرح هجرت برشمرد و گفت: برگزاری برنامه های فرهنگی ، تشکیل حلقه های معرفتی،  مسابقات متنوع فرهنگی، ورزشی و اردویی اشتیاق دانش آموزان را برای ورود به طرح هجرت 3 افزایش می دهد. 

مسئول بسیج دانش آموزی شهرستان بن تصریح کرد: عمده فعالیت دانش آموزان در طرح هجرت 3 عرصه های رنگ آمیزی و بهسازی مداس ویژه دانش آموزان پسر و خیاطی ویژه دانش آموزان دختر است که موجب آشنایی جوانان با فرهنگ کار و تلاش و فعالیت گروهی ، کمک به سازندگی ، خدمت رسانی به روستاها ، تقویت روحیه مشارکت پذیری و استفاده از بهره گیری از توان فرهنگی ، هنری و فکری دانش آموزان از دیگر نتایج و اهداف این اردوها است.

وی تصریح کرد: این طرح با مشارکت آموزش و پرورش شهرستان و ناحیه مقاومت بسیج صورت گرفته و در قالب دو کارگروه مرکزی شروع به فعالیت نموده است.

انتهای پیام/

,
,
,
, علی بیگی خاطر نشان کرد: طرح هجرت3 از 24 مرداد ماه آغاز شد و تا نیمه اول شهریورماه ادامه دارد و صد نفر از دانش آموزان دختر و پسر در این طرح شرکت کرده اند.,
,
,
,
, .,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه